“Tata câștiga 85.000 de lei pe luna când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat mașini…” Ce a făcut tatăl Monicăi Tatoiu cu atât de mulți bani

866

“Tata câștiga 85.000 de lei pe luna când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat mașini…” Ce a făcut tatăl Monicăi Tatoiu cu atât de mulți bani

Monica Tatoiu a declarat raspicat ca nu a dus niciodata grija banilor. Monica Tatoiu a facut dezvaluiri la emisiunea online “E OK sa fii vedeta?”. Fosta femeie de afaceri a recunoscut ca banii nu i-au lipsit niciodata.

“Mama a fost fata de detinut politic, tata sarb. Pana la 16 ani a fost cumplit, dar tatal meu, fiu de taran, a depasit asta, era cel mai mare cardiolog.

Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a facut casa, nu ne-a cumparat masini, ne-a dat educatie. Am facut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toti pacientii lui.

Mi-a dat mistria, restul l-am facut singura, prin munca. Nu am avut niciodata probleme cu banii”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit okmagazine.ro.

Monica Tatoiu este o fosta femeie de afaceri. Vedeta este casatorita cu Victor Tatoiu, cu care are un baiat, Victor.

Monica Tatoiu și-a trăit viața din plin, după cum mărturisea într-un interviu. Femeia de afaceri a făcut dezvăluiri nebănuite din viața sa intimă.

Monica Tatoiu dezvăluia, într-un interviu, amănunte neștiute din viața sa intimă. Vedeta a făcut declarații uluitoare.

„Mă duceam la o petrecere şi dacă-mi plăcea unul, gata… Fără protejare, că pe vremea aia nu era SIDA!”, mărturisea cu umor Monica Tatoiu

La o emisiune de televiziune, ea oferea detalii despre începuturile vieții sale sexuale.

„Aveam 17 ani, eram la începutul clasei a XII-a și îmi era groază că mă apropiam de BAC și hormonii începuseră s-o ia razna. El era mai mare decât mine. Avea 24 de ani, dar îi era foarte frică de tata și ezita să ne apropiem mai mult. Așa că am luat eu initiațiva. Eu am fost cea care a tras să se întample. Conteaza foarte mult primul orgasm, cu cine o faci”, detalia Monica Tatoiu, potrivit wowbiz.ro.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri din România. Este căsătorită de ani de zile cu Victor Tatoiu, cel despre care spune că nu a înșelat-o niciodată. Din mariajul lor a rezultat un băiat.