Bianca Drăgușanu a vorbit despre banii pe care îi câștigă. Vedeta a recunoscut abia acum cum reușește să câștige sume colosale

5.289

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase și curtate femei din România, iar acest lucru nu este un secret. Multă lume a pus-o la zid pe blondină pe motiv că ar avea bani datorită bărbaților care au trecut prin viața ei.

Bianca Drăgușanu spulberă acum orice bărfă și a vorbit despre încasările pe care le are lunar. Cum își câștigă de fapt banii.

Bianca Drăgușanu, femeie de afaceri de succes

Bianca Drăgușanu duce o viață de lux. Blondina conduce un bolid de sute de mii de euro, are apartamente cum vezi în filme și un dressing impresionant plin de obiecte vestimentare de designer.

Gurile rele au afirmat că tot ceea ce are este datorită bărbaților putred de bogați care au trecut prin viața ei. Acum blondina a ieșit public și a spus că nu este deloc adevărată această afirmație.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că are carte de muncă de la vârsta de 18 ani. B0omba sexy câștigă sume impresionante lunar. De unde încasează banii Bianca?

Blondina are propriul ei atelier de rochii de lux care merge strună. Mai are o afacere cu blănuri, alta cu costume pentru fitness. Ea a mărturisit că are multe contracte de imagine cu branduri cunoscute care îi aduc lunar sume consistente de bani.

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes.

Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi an cu o casă de pariuri, etc.

Eu nu câștig bani neaparat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

Motivul incredibil pentru care refuză să participe la Survivor

Bianca Drăgușanu a fost invitată să participe la Survivor, însă a refuzat vehement. Iată și motivul pentru care nu vrea să intre în competiția din Republica Dominicană.

Bianca Drăgușanu este foarte selectivă atunci când vine vorba de semnarea unui contract. Vedeta nu acceptă orice apariție televizată și nu acceptă participarea la orice emisiune tip concurs. Ba chiar Bianca nu mai apare pe micile ecrane dacă nu este plătită.

„S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu”, a spus Bianca Drăgușanu.

Vedeta nu poate lăsa confortul de acasă pentru condițiile în care ar sta în Republica Dominicană:

„Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?”.