Cum își sărbătorește Nicole Cherry ziua de naștere. Aniversare specială anul acesta

1.283

Nicole Cherry își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista are anul acesta parte de o aniversare cu totul specială. Înainte de miezul nopții, Nicole și logodnicul ei au împodobit bradul și au pregătit casa pentru sărbători.

Aniversare specială pentru Nicole Cherry

Anul acesta, Nicole Cherry își sărbătorește ziua de naștere alături de logodnicul ei și de fetița lor nou născută. Cireșica a adus pe lume o bebelușă frumoasă și sănătoasă pe care și-a dorit-o mult și a așteptat-o cu mari emoții.

Vedeta a postat pe Instagram un video în care apare alături de familia ei la împodobitul bradului. În timp ce micuța Anastasia doarme, Nicole și Florin pregătesc casa pentru sărbătorile de iarnă.

Instagram will load in the frontend.

Nicole și Florin vor petrece anul acesta sărbătorile de iarnă în formulă completă, alături de iubita lor fiică Anastasia. Startul evenimentelor frumoase din familia lor s-a dat deja, odată cu aniversarea zilei de naștere a artistei.

În Ajun de Moș Nicolae, Nicole Cherry împlinește 23 de ani, iar anul acesta are dublu motiv de sărbătoare: de câteva zile, a devenit mamă pentru prima dată, aducând-o pe lume pe Anastasia.

Mesaje și urări de La mulți ani pentru sărbătorita zilei, Nicole Cherry

Încă de la miezul nopții, Cireșica a început să primească felicitări, urări de La mulți ani din partea fanilor care nu sunt deloc puțini. Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, iar asta se vede și prin susținerea fanilor față de orice face sau postează pe Internet, vedeta.

Iată câteva dintre mesajele primite de Nicole, anul acesta, de ziua ei:

Cireșica mică si primul ei Crăciun, să fiți sănătoși!/ Primul Crăciun cu păpușica!/ La mulți ani!, Multă sănătate și fericire!/ Este un an special, pentru că de data asta mai ai un invitat mic, la ziua ta. Îți doresc tot ce este mai bun pe lume, cireșică frumoasă!

De ziua ei, Nicole Cherry a primit din partea logodnicului ei un superb buchet de trandafiri, pe care vedeta l-a pozat și l-a arătat și prietenilor de pe rețelele de socializare.

Cum își sărbătorește Nicole Cherry ziua de naștere. Aniversare specială anul acesta

Pentru Nicole Cherry acest an a fost unul fabulos, presărat cu momente magice. Vedeta a fost cerută în căsătorie și a dat naștere primului ei copil al cărui nume l-a aflat în vis.

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată, iar emoțiile de fericire au copleșit-o pe artistă. Fanii au fost în extaz când au aflat că în sfârșit Anastasia a venit pe lume.

În toată perioada sarcinii, Nicole i-a ținut pe internauți la curent cu starea ei și a vrut neapărat ca în ziua cea mare să facă anunțul și să le mulțumească tuturor celor care au stat cu sufletul la gură pentru ea.

Cum este viața de mămică pentru Nicole Cherry

În ziua în care a născut, Nicole Cherry a postat o poză cu bebelușa Anastasia, dar a avut grijă să-i ascundă chipul. Fanii au reacționat și au felicitat-o pe tânăra mămică. Artista a spus că Anastasia este minunată și că nu îi vine să creadă că în sfârșit o ține în brațe.

Nicole le-a spus fanilor că atât ea cât și bebelușul sunt bine și că va reveni curând, în mediul online, cu alte noutăți despre ceea ce trăiește acum.

E minunată! Nu că este a mea, dar este minunată! M-am topit! Nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulţumim pentru toate gândurile bune şi ne vedem curând! Suntem bine, a anunțat Nicole Cherry.

Instagram will load in the frontend.

Pentru Nicole, Anastasia este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi de ziua ei. Peste doar câteva zile, artista împlinește 23 de ani și iată că bebelușa a sosit la timp pentru a sărbători alături de mama ei.

Nicole Cherry a visat numele fetiței ei

Pentru fetița ei, Nicole Cherry a ales un nume cu totul special pe care artista l-a visat. Bebelușa se numește Anastasia și a venit ca o binecuvântare pentru Nicole și logodnicul ei.

Artista a mărturisit că și-a dorit ca copilul ei să se nască sub semnul zodiacal al Săgetătorului, dar că nu a ținut neapărat să fie fetiță sau băiețel.

Cu toate astea, când a aflat că va avea o fetiță a fost pe cât de emoționată, pe atât de șocată, pentru că știa că va avea un băiețel, conform calculelor băbești.

Cântăreața a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar aceasta a împărtășit cu fanii și prima fotografie de la maternitate. Nicole Cherry e extrem de fericită, iar aceasta a ținut să precizeze că fetița ei a venit pe lume.