La ce școală învață Eva Măruță? Andra și Cătălin plătesc o avere pe lună pentru educația fiicei lor

2.348

Familia Măruță este de departe cea mai urmărită și cea mai activă în mediul online. Andra, Cătălin și cei mici, Eva și David publică zilnic ipostaze din viața lor.

Andra și Cătălin sunt preocupați de educația celor mici, drept urmare au ținut neapărat ca aceștia să urmeze cursurile unei școli private de lux. Nu mulți și-ar permite să scoată această sumă colosală din buzunar.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru educația celor doi copii

Eva și David au parte de cursuri de lux! Cei doi copii ai familiei Măruță studiază la o școală privată de top, a cărei costuri se ridică la o sumă cu multe zerouri. Abia acum s-a aflat cât sunt nevoiți părinții lor să scoată din buzunar în fiecare lună.

Se pare că Andra și Cătălin nu se uită la bani când vine vorba de cei mici. Conform informațiilor publice din online, pentru școlarizarea lui David, Andra și Cătălin scot lunar din buzunar suma de 1000 euro, iar pentru ale Evei, aproximativ 800 euro.

Cele două vedete PRO TV plătesc anual aproximativ 22.000 euro pentru ca cei mici să aibă parte de o educație de top.

Ce spune Andra despre studiile celor doi copii

“Am ales ca David să învețe la instituția unde a mers la grădiniță, ni s-a părut mai simplu să nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca până acum.

Nu știe exact la ce să se aștepte, i-am povestit noi unele lucruri, dar, sincer, cred că prima zi de școală este diferită pentru fiecare copil, fiecare generație. Trebuie să afli singur ce este școala și să te îndrăgostești de ea.”, declara Andra în urmă cu patru ani.

David Măruță le calcă tot mai mult pe urme celebrilor săi părinți! Se pare că băiatul cântăreței Andra și a lui Cătălin Măruță face pași uriași spre o carieră de prezentator, mai ales că deja are propria emisiune la radio!

La doar 10 ani, David Măruță s-a lansat deja într-o carieră de prezentator! Și chiar se pricepe, doar moștenește hazul și carisma părinților săi Andra și Cătălin Măruță, cei pe care îi știm de ani buni ca parte a unor proiecte mari de emisiuni.

David Măruță le calcă pe urme părinților

Așadar, vine repede rândul ca părinții Măruță să predea ștafeta talentatului lor băiat David Măruță! Fiul vedetelor face parte dintr-un proiect de postul radio Itsy Bitsy, dedicat copiilor și părinților.