Cabral, fotografie rară din copilărie. Prezentatorul apare alături de mama lui

8.242

Cabral Ibacka apare zilnic la PRO TV, moderează emisiunea „Ce spun românii?!”. Dincolo de carieră, prezentatorul e căsătorit cu Andreea Ibacka, au și o fetiță împreună, pe Namiko, iar al doilea copil e pe drum, actrița e însărcinată în ultimul trimestru. Nu despre soție sau copil a făcut acesta dezvăluiri acum, ci despre copilăria sa, despre mama lui.

Cabral a atras atenția cu cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare. Apare el, în copilărie, în brațele mamei sale. Probabil nici 3 ani nu împlinise.

„În poză plângeam că făcea un vecin mici și nu mi-a dat decât 47… poftă păstrată și peste ani”, a scris, în spirit de glumă, prezentatorul de la PRO TV. Fanii lui au reacționat pe Facebook cu peste 10.000 de like-uri, dar și comentarii.

„Artemis îl ține pe Cabral în brațe??? Foarte frumoasă mama voastră! Să fie sănătoasă și să vă trăiască muuuulți ani! (…)

Ce fotografie frumoasă. Aici ne dăm și mai bine seama cât de tare îți seamănă Namiko. Foarte faini sunteți! Naștere ușoară Andreei. (…)

Namiko în varianta băiețel. Tare frumoși sunteți”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor lui Cabral.

Cabral, părăsit de tatăl biologic

Referitor la tatăl lui, Cabral a povestit chiar pe blogul lui că acesta l-a părăsit la câteva luni după naştere. Mircea Boldea, care i-a devenit soţ mamei lui, l-a crescut ca pe propriul copil.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate (…), s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu.

Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo (…). Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”, a povestit el.

De-a lungul anilor, cei doi au încercat să aibă o relație, însă Cabral a dezvăluit că nu și-a putut ierta tatăl. „Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…).

Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, s-a confesat Cabral.