Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă! GALERIE FOTO!

16.148

Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani și Elwira Petre, în vârstă de 39 de ani s-au căsătorit în anul 2008 și au adus pe lume două fetițe superbe.

Mihai Petre( 42 de ani) este un om împlinit. Nu doar că este foarte talentat și are o carieră de succes, dar are și o familie superbă alături de Elwira Petre (39 de ani).

Cei doi au două fetițe superbe, iar recent Elwira Petre a postat pe contul său de Instagram niște fotografii adorabile cu fetițele ei.

Însă de departe, micuța Ariana, mezina familiei, care are 3 ani, a atras atenția tuturor, fiind o păpușică vie.

Elwira și Mihai sunt foarte generoși cu fanii cu imagini cu fetițele lor de care sunt foarte mândri și nu există nicio îndoială că formează o familie superbă.

Ariana a moștenit foarte bine trăsăturile mamei ei și este adorabilă. Blonduță, cu ochii albaștri și grăsunică, micuța topește inima oricui.

Nici sora ei nu e mai prejos și la doar 9 ani este superbă. Fanii au reacționat imediat la imaginea cu micuța Ariana, fiind și ei uimiți de asemănarea acesteia cu mama ei.

„Doamne,cât de mult semanati una cu cealaltă…”, „O familie frumoasă”, „Ce frumoase sunteți !”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și sunt părinții a doua fete. Catinca a venit pe lume pe 12.12. 2012, iar în august 2018 a venit pe lume și surioara ei, Ariana, iar cele două sunt adorabile. De atunci familia lor este completă și ei sunt mai fericiți ca oricând.

Celebrul dansator face echipă cu soția sa Asia Express. Cei doi au plecat în călătoria vieții lor unde au avut parte de momente de neuitat. În presă s-a zvonit că Mihai și Elwira Petre sunt câștigătorii Asia Express, sezon 4. Ce spune dansatorul despre acest lucru?

Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că a câștigat Asia Express. Mihai și Elwira Petre și-au făcut curaj și au plecat în cursa vieții. Cei doi participă la Asia Express, fiind doi coechipieri de temut.

Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România, având o carieră impresionată și o familie minunată. Împreună cu soția au decis să participe la Asia Express, sezon 4.

Recent s-a zvonit că cei doi sunt marii câștigători ai emisiunii, motiv pentru care oamenii l-au întrebat pe celebrul dansator dacă este adevărat. Având în vedere că a semnat un contract de confidențialitate, nu a putut oferi prea multe detalii și a îndemnat pe toată lumea să se uite la emisiune.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre, despre experiența Asia Express

Dansatorul a vorbit într-un interviu despre cele mai dificile momente trăite în Asia Express, dar și despre legătura puternică ce s-a creat în relația lui după această experiență. “Din perspectiva mea, a fost o experiență fantastică”, a spus Mihai Petre.

Vedeta tv a declarat că relația cu soția sa s-a consolidat mai mult datorită plecării lor, fapt pentru care Mihai Petre consideră că Elwira este soția perfectă.

Acesta a recunoscut că emisiunea l-a ajutat să recunoască faptul că Elwira este jumătatea mai puternic psihic. Referitor la conflicte, acestea au putut fi evitate cu ajutorul comunicării.

Coregraful a povestit că a fost foarte greu să îndure dormitul în condiții grele și practicarea autostopului. ”Eu sunt sigur că suntem o echipă puternică, de aia merg în Asia Express, ca să văd cât mă ține și dacă suntem cu picioarele pe pământ.

Asia Express e viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece.Practic, câștigul nostru este că vom trăi din nou. Nu e prima dată când pe mine mă lovește realitatea dur. Noi avem ceva experiență cu anduranța asta și eu sper că încă o mai avem”, a spus Mihai Petre.