Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

7.950

Liviu Vârciu (40 de ani) trece printr-o perioadă delicată cu privire la starea de sănătate.

Vedeta de la Antena 1 se confruntă cu o răceală care nu-i mai trece și a fost nevoit să stea mai mult prin spitale în ultima perioadă pentru a-și face diverse analize și investigații medicale. Vârciu a avut COVID-19 în luna decembrie a anului trecut.

Liviu a vorbit recent despre starea sa actuală de sănătate și spune că după ce multă vreme nu a putut primi un diagnostic clar din partea medicilor, acum s-a descoperit problema care i-a dat bătăi de cap în ultimele săptămâni.

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

“Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste pentru COVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ. Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte.

Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită.

M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, a precizat Vârciu.

Artistul spune că a avut sinuzită în copilărie, iar în urmă cu aproximativ 10 ani a încercat un tratament “special” cu castraveți de mare, care l-ar fi scăpat temporar de problemă.

”Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare. Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate.

După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite. Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita.

Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare. Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!”, a adăugat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu nu trece printr-o perioadă tocmai bună din punct de vedere al sănătății. După ce s-a infectat cu virusul din China, care a lăsat urme asupra organismului său, acum actorul are o altă problemă.

“Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a declarat Liviu Vârciu, în direct la Xtra Night Show.

Starea de sănătate a prezentatorului este din ce în ce mai bună

Vedeta de la Antena 1 spune că, deși nu este vindecat în totalitate, acum starea sa este una mai bună. Tocmai de aceea, el a ținut să le mulțumească tuturor, fani, familie și prieteni, pentru mesajele pe care i le-au dat și pentru că și-au făcut griji în ceea ce-l privește.

Dar acum, conform spuselor sale, aceste temeri nu-și mai au rostul pentru că el nu are COVID-19 și starea sa nu este una gravă.

”Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. COVID nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie și sunt bine. Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.

M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la telezivor că ‘vai, cum arată Vârciu!’. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic.

Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok! Vă pup!”, le-a transmis Liviu Vârciu celor care fac parte din comunitatea sa online.

Liviu Vârciu se luptă cu o răceală groaznică: „M-a spart!” Reacția recentă a prezentatorului vine după ce a apărut pe internet într-o ipostază cu care a îngrijorat pe toată lumea.

Vedeta spunea că o răceală foarte puternică îi dă mari bătăi de cap, tocmai de aceea, pentru că a încercat multe leacuri băbești, dar și medicamente, a ajuns la spital, acolo unde medicii l-au pus pe perfuzii.

“Știți răceala aia? M-a spart! Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva! Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, spunea Liviu Vârciu într-un Instastory.