Am scapat de boli și certuri în casa noastră. Iată 10 sfaturi pe care ni le-a dat bunica!

1.006

Ţi s-a întâmplat vreodată să vizitezi pe cineva şi să te simți bine fără vreun motiv special, iar în altă parte să simţi frică, dezgust? Să știi că acest fapt nu este deloc legat de designul casei. E vorba de energia pe care o are încăperea. E rău când energia unei camere este slabă, dar este şi mai rău când aceasta este negativă.

Acest fenomen duce nu numai la oboseală și iritabilitate, ci și la certuri, pierderi de bani, boli și chiar la separări familiale. Cum să descoperi energia negativă acumulată în casa dvs. și cum să scăpați de ea, vă vom spune astăzi.

Semne de acumulare a energiei negative în casă

2. Se pierd diverse obiecte.

3. Deseori se îmbolnăvesc membrii familiei și animalele de companie.

4. Nu cresc și mor plantele.

5. Adesea, becurile și aparatele electrice se ard fără motive aparente. Țevile de scurgere, instalațiile sanitare se strică adesea.

7. Uşile şi ferestrele se aud de la sine.

8. Apar mirosuri neplăcute fără sursă.

9. Conflicte frecvente în familie.

11. Vise proaste, somnul nu restabilește puterea.

12. A fost în vizită o persoană invidioasă.

13. Cineva a murit în casă.

14. Este posibil ca înainte de a vă stabili, a trăit o familie cu probleme în casă sau s-a întâmplat o crimă.

Dacă există elemente care coincid cu ceea ce se întâmplă în casa dvs., trebuie să vă gândiți cum să vă salvaţi casa. Nu vă fie teamă, toate metodele sunt destul de simple și nu necesită intervenția altor forțe lumești.

Cum salvezi casa de energie negativă

1. Purificarea energiei proprii

Tu, personal, poți aduce negativismul la tine acasă. Pentru a-ți curăța energia, trebuie să faci duș, dar nu obişnuit, ci cu sare. Sarea este un conductor de energie și este capabilă să o acumuleze și, în combinație cu apa, negativismul este spălat.

Făcând duș, frecați-vă corpul cu sarea obișnuită, masați-l și spălați-l bine. În același timp, ar trebui să fiți binedispus și să vă gândiți cum să scăpați de toate gândurile rele. Inima ta va deveni imediat caldă și ușoară după o astfel de procedură.

2. Salvați casa de obiecte inutile

Toate obictele au o amintire și sunt capabile să acumuleze energie. De aceea aveți nevoie de timp pentru a scăpa de elementele inutile, mai ales dacă sunt asociate cu amintiri neplăcute.

Ţine minte: tot ce nu a fost folosit mai mult de un an acumulează energie negativă.

Înainte de a începe să scapi de obiectele inutile, deschide toate ferestrele și ușile din casă – curenţii de aer vor elimina tot negativismul. Purtați haine de casă simple, dar îngrijite. Nu purtați bijuterii și menține o dispoziție neutră. Îndepărtează toate vasele crăpate, chiar dacă vasul are o mică zgârietură. De asemenea, nu ține vesela murdară. Hainele vechi sau folosește-le pentru lucru sau aruncă-le. Urmărește bateria la ceas, nu trebuie să se oprească.

Acum treci la oglinzi: șterge-le cu o cârpă umedă în sensul acelor de ceasornic, numărul de cercuri depinde de cât de veche este oglinda. Dacă nu-ți amintești numărul anilor, fă de 13 ori. Dacă ai oglinzi vechi în casă sau rămase de la chiriașii anteriori, trebuie să scapi de ele.

3. Stropire şi fumigaţie

Pregătește un vas cu apă dezghețată sau sfântă, dar nu apă de la robinet. Curaţă camera cu ea si apoi spală-te pe mâini. După aceasta, dă foc la nişte crenguţe de pojarniţă uscată și mergi cu ele în toate colțurile locuinței.

4. Curăţirea cu ajutorul lumânării

Ai nevoie de o lumânare bisericească. Ia o lumânare și pune-o într-un cerc mic tăiat din hârtie albă. Aprinde-o și începe să te deplasezi de la ușa din față. Prelucrează bine asupra geamului ușii și întreaga suprafață, fără să uiți de mânere și sonerie. Apoi continuă să prelucrezi partea interioară a ușii.

Ulterior, mergi de-a lungul perimetrului casei în direcția acelor de ceasornic. Acordă o atenție deosebită ferestrelor, oglinzilor, colțurilor, umerarelor, precum și computerului și televizorului, deoarece acestea acumulează multă energie murdară. Când vei termina curățarea casei cu lumânarea, veți avea una sau mai multe lumânări arse în farfurie. Imediat aruncă-le în coșul de gunoi, nu le lăsa în casă.

5. Spălarea mâinilor după curățarea casei

După ce ai efectuat toate ritualurile necesare, trebuie să te speli bine pe mâini cu săpun și apă. Apoi freacă mâinile cu sare, clătește-le și așteaptă până când se usucă. Apoi strânge degetele. După aceea, freacă mâinile în sensul acelor de ceasornic și scutură-le. În acest fel te veți salva de negativitatea primită în timpul procesului de curățare.

6. Curățarea repetată

Pentru a afla dacă ați scăpat de toată energia negativă, la trei zile după curăţare, aprinde o lumânare și așteaptă până când va arde jumătate. Uită-te la forma de ceară topită: dacă este urâtă și întunecată, atunci curăţirea casei trebuie repetată. Dacă este deschisă la culoare și frumoasă, atunci casa ta este curată. Procedura de curățare a locuinței trebuie efectuată de 1-2 ori pe an sau după incidente negative (decesul celor dragi, oaspeți invidioşi).

Cum să păzești casa de energie negativă

1. Sunetul clopotelor

Agăţă de ușa din față și în jurul casei clopoţei mici. S-a dovedit că sunetul lor alungă negativismul și au un efect pozitiv asupra corpului uman.

2. Aprinde lumânări

Din când în când, aprinde lumânări în casă. Poţi s-o faci la cină sau în baie pentru relaxare. Puterea de curățare a focului este incomparabilă!

3. Curățarea umedă și aerisirea

Păstrați-vă casa curată și curățați-o umed în fiecare săptămână. Să arunci gunoiul la timp. Și din când în când, deschide ușile și ferestrele ca să facă curenţi de aer.

4. Ia o pisică

Da, anume pisicile sunt capabile să protejeze casa de energia negativă. Din timpuri străvechi, acest animal era înzestrat cu puteri magice.

Ar putea părea ridicol pentru tine, pentru că trăim în secolul XXI. Dar oamenii pot să încarce obiectele din jurul său cu energie negativă și cu gândurile lor negative. Plus la toate, niciodată nu vei şti ce îţi doresc oamenii care vin în casa ta. Nu regreta timpul și ocupă-te de vindecarea casei tale, cu siguranță, nu-i va face mai rău!

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!