Diagnostic șocant pentru Elwira și Mihai Petre: „Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus”

3.877

Elwira și Mihai Petre, câștigătorii sezonului patru „Asia Express” s-au confruntat cu momente extrem de dificile la primirea unui diagnostic crunt.

Cuplul format din Elwira și Mihai Petre a câștigat ediția „Drumul Împăraților” a emisiunii „Asia Express”. În cadrul emisiunii, Elwira a povestit drama cruntă prin care a trecut atunci când a primit un diagnostic greșit, mai exact tumoare pe coloană.

În timpul Marii Finale, cei doi soți au avut parte de o oprire la Zidul Plângerii, unde trebuiau să scrie un mesaj pentru persoanele dragi care au suferit în urma unei tragedii. În acel moment, ei au dat frâu liber emoțiilor puternice care îi împovărau.

Cu mai mult timp în urmă, Elwira Petre a fost diagnosticată greșit de medici, care i-au spus că ar fi avut o tumoare pe coloană. Familia lor s-a alarmat puternic, dar din fericire s-a dovedit că Elwira nu avea de fapt probleme de sănătate.

„Vreau să-ți mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă, că m-ai speriat rău”, a zis Mihai Petre, conform Cancan. „Am avut un moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă și că…”

Soția lui, Elwira, i-a continuat gândurile: „Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus, și Mihai a fost cel mai apropiat și cel mai bun cu mine. Numai la el mă gândeam în momentul acela. El, de fapt, a fost cel care m-a ajutat să trec peste, dar și să ne schimbăm total, dar total, gândirea despre viață”.

Elwira și Mihai Petre au câștigat 30.000 de euro în urma concursului. Când au aflat că sunt prima echipă care a ajuns la destinația finală a traseului, Turnul lui David, unde îi aștepta Irina Fodor, cei doi au izbucnit în plâns și s-au îmbrățișat.

Pe locul doi a fost echipa formată din Emi și Cuza, iar pe locul trei a fost echipa dormată din Estera și Lidia Buble.

Mihai Petre și Elwira au dedicat marele premiul celor două fiice. Micuțele au fost cele care i-au încurajat pe aceștia să participe la „Asia Express”.

Dansatorul și soția sa au mărturisit că vor folosi cei 30.000 de euro în cadrul familiei, neavând planuri bine stabilitate cu suma câștigată. „Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, spunea Mihai Petre.

Mihai Petre și Elwira au fost extrem de competitivi. Cei doi au reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro și să se întoarcă acasă învingători, după o finală grea, în care au luptat umăr la umăr cu Emi și Cuza.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos.

Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a declarat Mihai Petre.

Mihai, în vârstă de 42 de ani, și Elwira Petre, cu doi ani mai tânără, au făcut nunta pe 7 iunie 2008, la Palatul Știrbei și au împreună două fete superbe:

Catinca, care are 8 ani, și Ariana, de 3 ani. Cei doi i-au impresionat pe telespectatori și cu dragostea pe care și-o poartă unul altuia. Frumoasa blondă va împlini pe 30 decembrie vârsta de 40 de ani.

Mihai și Elwira Petre s-au cunoscut prin intermediul dansului și formează un cuplu de pe vremea când blonda polonează avea numai 18 ani. „Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”, a declarat Elwira Petre, în calitate de invitată la show-ul Chefi la cuțite.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București”, a povestit Elwira Petre.