Cum l-a surprins prima zăpadă pe fiul lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu, imagini înduioșătoare cu bebelușul: „Uite, Luca!”

2.551

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se bucură de momentele lor de familie.

La prima ninsoare din București de iarna aceasta Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a surprins imagini înduioșătoare.

Gabriela Oțil l-a filmat pe soțul său în timp ce se uita la prima ninsoare din decembrie 2021 alături de Luca Tiego. În imagini, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani apare ținându-l în brațe pe micuțul său, care se uita cu atenție la fulgii de nea.

„Uite, Luca! Prima ta zăpadă”, a excalamat Gabriela, în timp ce Dani îți ținea fiul în brațe.

Gabriela Prisăcariu este activă pe rețelele sociale și publică des imagini cu ea și familia ei. Ea a postat fotografii înduișătoare cu Dani Otil alături de fiul său, la prima ninsoare.

Recent, Gabriela și Dani au decis să le arate și fanilor chipul micuțului Luca, iar cu toții au fost încântați să vadă cât de adorabil este micuțul Luca.

Gabriela îți ține la curent fanii în privința activităților din viața ei, iar postările cu Luca Tiego sunt foarte aprecite.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucură de clipele petrecute alături de fiul lor, Luca Tiego

Deși a devenit mamă de puțin timp, Gabriela Oțil și-a recăpătat silueta și și-a reluat activitatea de model. În prezent, Gabriela și Dani Oțil se bucură de clipele minunate de familie, alături de fiul lor și nu uită să le arate și fanilor mici momente din viața lor, prin intermediul rețelelor sociale. Recent, Gabriela Oțil și-a filmat soțul în timp ce îi schimba scutecele celui mic, purtând un echipament de scufundare pe față.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie. Luca Tiago a fost creștiant, iar la evenimentul unic au participat prietenii, familia și apropiații.

Cum s-au cunoscut Gabriela și Dani Oțil și ce diferență de vârstă este între ei

În urmă cu câteva luni, Gabriela Oțil, care este mai tânără cu 12 ani față de soțul ei, a fost întrebată de un fan pe Instagram cum l-a cunoscut pe prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Astfel, fiind model, Gabriela Prisăcariu l-a cunoscut pe Dani Oțil în timp ce prezenta o rochie de mireasă la Antena 1.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a răspuns Gabriela Oțil la întrebarea „Cum l-ai cunoscut pe Dani Oțil?”.

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu s-au căsătorit în 2021 și tot în acest ani au devenit părinții unui băiețel pe nume Luca Tiego.

Dani Oțil și Gabriela Oțil formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România, iar diferența de vârstă de 12 ani nu a fost un impediment pentru cei doi, reușind să-și construiască o familie superbă.