Smiley a publicat o fotografie cu fiica sa, iar Laura Cosoi a reacționat. Nimeni nu se aștepta la asta!

15.443

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Motivul? Venirea pe lume a primului lui copil.

Cântărețul publică ori de câte ori are ocazia imagini cu micuța Josephine. De această dată a publicat o poză care a emoționat internauții și a făcut-o pe Laura Cosoi să reacționeze.

Reacția Laurei Cosoi la imaginea publicată de Smiley

Smiley a publicat o fotografie în care apare micuța Josephine alături de pisica lor. Poza a emoționat internauții și chiar și pe Laura Cosoi, fosta mare iubire a lui Smiley.

Aceasta a reacționat la imagine și a apreciat fotografia cu micuța Josephine. În imagine se poate observa că micuța Josephine are o relație foarte apropiată cu pisicuța familiei.

”Pe ritmuri de Vivaldi ascultăm iarna și mângâiem, pe rând, motanul Gosha. Prima e Josephine și văd că se pregătește Gina. Eu nu știu dacă mai apuc să-l mângâi pe Gosha, dar poate o mângâi pe Gina.”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Smiley nu se sfiește să schimbe scutece

Smiley a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a făcut declarații despre viața de tătic. Artistul a povestit detalii surprinzătoare, cum ar fi faptul că nu se sfiește să schimbe scutece sau să o legene pe picioare pe fiica sa.

El a mai povestit faptul că nu știe să cânte cântece de leagăn, dar improvizează de dragul micuței Josephine. Smiley a spus că este foarte fericit pentru că acum cea mică doarme toată noaptea singură și rareori el sau Gina trebuie să se trezească fiindcă cea mică plânge.

„Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu.

Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc.„, a povestit Smiley.

Artistul spune că sentimentele pe care le are pentru copilul său nu pot fi descrise în cuvinte. De asemenea, cântărețul a recunoscut că viața sa nu mai e la fel, iar viața sa este împlinită pe toate planurile.

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde).

O zi din viața lor de familie incepe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot.

Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât.”, a povestit Smiley.