Secrete din viața Andreei Marin. Cum se înțelege Zâna cu mama ei vitregă

1.256

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes în plan profesional, dar se pare că viața ei personală a fost una destul de grea. Și-a pierdut ambii părinți și acum o mai are doar pe mama sa vitregă.

Andreea Marin are o mamă vitregă

Andreea Marin a fost mereu foarte rezervată în ceea ce privește viața personală. Pe lângă despărțiri, divorțuri și certuri, cele mai mari probleme au fost reprezentate de pierderea familiei. Prima pe care a pierdut-o a fost mama sa, iar, ulterior, tatăl ei s-a recăsătorit.

Renata a fost cea care i-a luat locul mamei Andreei, dar cu care nu se știe nici acum ce relație a avut din 2005 până în 2016, când tatăl ei a trecut în neființă.

Andreea Marin a fost întrebată de multe ori cum se înțelege cu mama ei, dar a evitat să vorbească despre acest subiect extrem de sensibil și a preferat să fie rezervată, cum ne-a obișnuit.

Cum arată mama vitregă a Andreei Marin

De la Andreea Marin aflăm că tatăl ei a fost cu adevărat un stâlp pentru ea și i-a purtat un respect foarte mare. Chiar și atunci când a fost acuzat de ucidere din culpă, după ce soția lui a murit în urma unui accident provocat de mașina pe care o conducea, Zâna l-a sprijinit și a spus cu lux de amănunte cum s-a petrecut tot.

Dan Marin, tatăl Andreei Marin, a murit în martie 2016, cu doar câteva zile înainte să împlinească 70 de ani. De profesie inginer, acesta locuia la Iași alături de Renata, a treia să soție.

El își refacuse viață după decesul Violetei, mama Andreei, ]nsurându-se cu Elena, o femeie din Roman, dar a divorțat de aceasta și s-a însurat, în 2005, cu Renata.

Tată Andreei Marin a murit în timp ce se uita la televizor, lăsând în urmă o fiică şi o soţie extrem de îndurerarte. Inginerul avea probleme cardiace şi suferea de diabet, fiind dependent de insulină.

Soţia l-a găsit fără suflare în fotoliu şi de atunci este devastată. Ultimul ei mesaj vine să ne convingă că Renata Marin nu a depăşit nici acum momentul greu al pierderii.

Mama vitregă a Andreei este îngropată în datorii

Renata Marin, mama vitregă a Andreei Marin, lucrează la Iași, ca șef serviciu al Direcției de Evidență a Populației din cadrul Primăriei. Conform declarației de avere, în 2020 ea a câștigat, într-un an, 70.771 lei, iar în 2021 a raportat 96.080 lei. Totuși, aceste sume nu o ajută prea mult.

De ceva timp, femeia are probleme foarte mari atunci când vine de vorba despre bani. Are datorii mari la bănci, care anul trecut aveau o valoare totală de 184.600 de lei. Din fericire, anul acesta, datoriile ei au scăzut la 150.000 de lei, credit scadent în anul 2025.