Horia Brenciu, îndrăgostit complet de soția sa. Cum o alintă artistul pe Alice

4.899

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară. Celebrul cântăreț este iubit de o mulțime de oameni, are o carieră de mare succes și o familie minunată. Deși pe el îl cunoaște o țară întreagă, soția lui nu este celebră și nu apare atât de des la TV.

Horia Brenciu, îndrăgostit ca un adolescent

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice, cea care i-a devenit soție în 2014 și care i-a dăruit cel mai frumos dar: o fetiță. Familia lor este una numeroasă, cu patru copii și armonia domnește în casa lor. Cei doi au o relație perfectă și se iubesc la fel ca la început.

Horia este cu adevărat un bărbat romantic, calitate ce a atras-o și pe Alice. Cei doi se înțeleg bine și se surprind ori de câte ori au ocazia. Este foarte activ în mediul online, unde publică multe imagini cu soția lui, pe care se pare că o apreciază mult și o alintă mai mereu „mama copiilor mei”. Nu are nevoie de o ocazie specială pentru a-i spune lui Alice că o iubește, dar nu uită să o facă, mai ales de ziua ei.

Instagram will load in the frontend.

Gurile rele spun că Alice este prea bătrână

Horia și Alice sunt un exemplu de iubire și niciodată nu au fost implicați în scandaluri publice. În urmă cu câțiva ani, cineva a jignit-o pe soția artistului, spunând că nu se potrivește cu Horia, fiind mult prea bătrână. Internauții susțin că artistul ar merita ceva mai bun, o femei mai tânără.

Horia a explicat atunci că este pe deplin îndrăgostit de soția lui, pe care o admiră și despre care crede că nu se compară cu nimeni. Este mândru de faptul că Alice vrea mereu să evolueze.

La 49 de ani, se înscria la cursuri de perfecționare a limbii engleze și se apucase de yoga, semn că vrea mereu mai mult de la viață și se menține în formă. În plus, practică și box și alte sporturi, pentru că are mare grijă de ea.

„Soția mea, la 49 de ani, a început să ia cursuri de yoga și să ia cursuri de limbă engleză. O spun cu foarte mare dragoste și vreau să vă spun că un om aflat în jurul vârstei de 50 de ani care zice vreau să fac ceva nou cu viața mea este de aprieciat, este de îmbrățișat, este de urmat’, dezvăluie Brenciu.

„Mi-a fost producător de 3 ori, la TVR, la Național TV și la ProTV când am filmat „Om bogat, om sărac”. Nu vreau să o pun pe tapet, dar nu cred că o să găsești povești de genul acesta între oamenii din România…Tu nu știi ce poate viața ta.

Să treci de trei ori prin viață cu aceeași femeie, ca producător și, deodată, să ai o relație cu ea? Mi se pare incredibil. La prima vedere e ceva putred în Danemarca, dar așa suntem noi oamenii. Putem avea lângă noi o persoană la care nu ne uităm foarte atent și, deodată, se schimbă lucrurile. Asta e viața.

Și, mai mult decât atât, ceea ce este foarte interesant, eu am lucrat cu tatăl ei. Tatăl ei a fost regizor de montaj în TVR și prima dată am lucrat cu el, și apoi am cunoscut-o pe ea…

Alice nu este o femeie pe care o cucerești o dată. Și Alice m-a învățat că o femeie trebuie cucerită în mod constant. Nu în fiecare zi, că ne plictisim, dar în mod constant. Cred că pentru orice vrei să ai în viață, trebuie să muncești”.