Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Alții nici nu visează la aceste sume

9.368

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale în fiecare lună! Cele două tinere primesc lunar mai mult decât ar putea să viseze unii angajați.

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale

Anamaria Prodan este o femeie care se pricepe la toate! Are o carieră de succes într-o lume dominată de bărbați, dar este și o mamă de nota zece, având patru copii pe care îi îngrijește. Aceasta a vrut întotdeauna să le ofere absolut tot ce e nevoie copiilor ei pentru a-i ajuta să se dezvolte, însă totul a fost oferit cu cap.

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Impresara i-a învățat pe copiii ei că banii se câștigă greu și trebuie să fie conștienți de valoarea lor. De aceea, copiii Anamariei Prodan nu au fost prinși vreodată cheltuind banii părinților pe lucruri inutile sau pe pofte adolescentine.

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Alții nici nu visează la aceste sume

Pentru că este o femeie sinceră și transparentă, Anamaria Prodan a răspuns recent la câteva întrebări despre fiicele ei, și mai ales la întrebarea cât primesc pe lună cele două tinere. Nimeni nu se gândea că va oferi un răspuns, însă aceasta a răspuns fără niciun fel de reținere.

Întrebată câți bani le oferă, lunar, fiicelor sale, Rebecca și Sarah, Anamaria Prodan a declarat că le dă celor două tinere sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro.

Iar dacă transformăm aceste sume în lei, rezultă că Sarah și Rebecca primesc de la Anamaria Prodan între 7.200 și 14.400 de lei pe lună, sume la care alții nici nu visează.

”Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, care a reușit să-și facă o carieră de succes, acumulând milioane de euro de-a lungul timpului. Impresara se clasează în primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se că ar putea să aibă milioane de euro în conturi.

Potrivit unor informații din presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Eu, Anamaria Prodan, am incercat sa imi salvez sotul si sa mediez. Tot datorita mie s-a facut liniste. I-am spus: “Nu esti barbatul de care m-am indragostit”. Noi l-am strigat toata viata “Soarele nostru” ca sa ajungem rasul unei tari. Cineva trebuie sa-l opreasca si asta trebuie sa fiu eu. Daca tu trimiti notificari, a angajat foarte multi avocati pe care ii tine la gramada”, a spus Anamaria Prodan.

Ce se intampla acum cu baiatul celor doi

“Noi am fost impreuna non-stop. Pe langa faptul ca baiatul meu a descoperit aceasta poveste urata a tatalui lui. Au trecut ani. Am reusit sa pansez durerea copilului meu. Cand tu vii acasa si iti tii copilul acasa si injuri si scuipi, ca ai luat pe cineva cum ai luat, ca ai adus la masa noastra, in patul nostru.

Cand dispar lucruri din casa noastra si noi trecem si peste chestia asta. Si cand vin tiradele de amenintari. Te intrebi de ce apar ca sunt tabloide in care se vorbeste despre faptul ca se pierde sarcina la doua luni. Intelegeti cat de mic poate sa fie un barbat in situatia aceasta. I-am aratat copilului meu ca fac greseli, dar ceea ce nu te doboara, te face mai puternic.

Acum bataia de joc si sfidarea depaseste granita bunului simt. Se face premeditat acest lucru, asa cum s-au facut in acesti ani in care am crezut in sotul meu. Am deschis razboaie pe toate fronturile cu toti cei care se luau de sotul meu. Stiu tot ce se intampla. M-am trezit intr-o realitate cumplita si nu credeam ca asta se poate intampla.

Am realizat dupa atat de mult timp ca toata bunatatea mea, toata dorinta mea de a nu expune familia mea, a ajuns sa fie calcata in picioare de presa cu ajutorul sotului meu, Laurentiu Reghecampf.

Nu am putut decat sa ii dau un mesaj de felicitare pentru aceasta sedinta foto care ar fi trebuit sa ramana in laptopul personal. El nu isi vede copilul, nu il viziteaza. Din cand in cand mai trimite 100 de euro. De Sarbatori a considerat ca 25 de milioane de lei vechi este suficient”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!