Monica Gabor și Irina Columbeanu, apariție exuberantă într-un avion privat. Cele două pleacă în Las Vegas

11.214

Monica Gabor s-a reîntors în America, acolo unde și-a reluat viața de altă dată, alături de iubitul milionar, Mr. Pink, și alături de fiica sa Irina Columbeanu, care este o adolescentă în toată regula.

Cele doua s-au fotografiat de curând într-un avion privat, iar ținutele lor au făcut deliciul admiratorilor din mediul online.

Irinuca a devenit o adolescentă superbă, care poartă fustițe scurte și se aranjează extrem de elegant. Nu îi lipsesc machiajul de pe chip și nici buclele din păr.

Monica Gabor și Irina Columbeanu, elegante într-un avion privat. cele două merg spre Las Vegas

Monica Gabor este o mamă tare mândră, iar fiica sa pare că îi seamănă din ce în ce mai mult, mai ales la stilul vestimentar! Ambele se îmbracă decent, feminin și cu foarte mult gust, iar gențile pe care le poartă pe umăr nu par a fi deloc la un preț pe care oricine și-l poate permite.

Irinuca a uimit pe toată lumea cu apariția în avionul privat, alături de mama sa, care este toată numai un zâmbet. Monica Gabor nu s-a dezis de aparițiile luxoase și nici de locațiile exuberante, așa cum era obișnuită și la Izvorani, atunci când avea o relație cu Irinel Columbeanu.

Instagram will load in the frontend.

Cele două pleacă spre Las Vegas, așa cum au lăsat să se înțeleagă din descrierea pozei, iar în comentarii a confirmat sora sa, Ramona Gabor, care le-a urat distracție plăcută în Vegas.

Irinel Columbeanu a reacționat imediat după ce a văzut fotografiile.“Aveți o fată…cea mai frumoasă”, este unul dintre mesajele postate.

Omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica din anul 2018, atunci când aceasta s-a mutat în Statele Unite.

Instagram will load in the frontend.

A plecat din București, iar sfârșitul relației sale i-a adus multă suferință, dar timpul a vindecat rănile trecutului, iar destinul i-a deschis poarta către AMerica, acolo unde și-a- întâlnit sufletul pereche, un milionar chinez pe nume Mr. Pink. Lunile trecute se scria că cei doi s-au despărțit din cauza posesivotății bărbatului.

Se zvonea că Monica Gabor este ținută numai în casă și are voie să iasă doar de mână cu cu bărbatul său, însă niciodată aceste lucruri nu au fost confirmate sau infirmate de către acesta.

Monica Gabor, elogiu cărții lui Irinel Columbeanu despre femielie din viața lui. Ce a postat

Irinel Columbeanu a lansat prima sa carte ce face parte dintr-o serie de volume menite să dezvăluie secrete și informații sensibile din viața omului de afaceri de la Izvorani, dar și despre femeile din viața sa, iar Monica Gabor este una dintre susținătoarele vânzării cărții.

Fosta doamnă de la Izvorani a postat pe contul său de Instagram o poză cu coperta cărții, “Istoriile unui vehement – Ipocrația”, semnată Irinel Columbeanu, în semn de promovare și îndemn spre achiziție.

Volumul „Istoria unui vehement-Ipocrația” povestește despre viața lui Columbeanu de când s-a născut și până azi și face o trecere în revistă a școlilor absolvite dar și a perioadei comuniste. Autorul cărții povestește despre cum era să faci parte din “lumea bună a Bucureștiului”, dar și despre cât trebuia să dai din coate, în afaceri, pentru a reuși.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!