Loredana Groza a divorțat? Adevăratul motiv al separării de Andrei Boncea! Nimeni nu se aștepta la asta

11.188

Loredana Groza este una dintre cele mai talentate și iubite artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes și este foarte cunoscută. Și în plan personal îi merge foarte bine, având în vedere că are și o fetiță minunată, care îi seamănă foarte bine. De ceva timp, însă, se vorbește despre un eventual divorț între ea și soțul ei.

Loredana Groza a divorțat! Informații neștiute despre despărțirea anului din showbiz.

S-a aflat care a fost motivul pentru care celebra cântăreață a decis să pună capăt căsniciei cu Andrei Boncea și, mai ales, când s-a produs cu adevărat ruptura finală dintre cei doi.

Loredana Groza a divorțat! Adevăratul motiv al despărțirii de Andrei Boncea! Nimeni nu se aștepta la asta

Capital a obținut informații în exclusivitate despre divorțul anului. Loredana Groza s-ar fi separat, în mare secret, de mulți ani de Andrei Boncea. Cei doi au ajuns în fața altarului în 1998 și au format o familie timp de 23 de ani. Ei au împreună o fată, Elena Boncea, care are acum vârsta de 23 de ani.

Informația privind un posibil divorț al Loredanei a făcut în aceste zile înconjurul presei. Jurnaliștii au pus-o sub semnul întrebării, neexistând încă o confirmare oficială din partea celebrului cuplu.

Detaliul care a atras, însă, atenția presei a fost lipsa verighetei din fotografiile publicate de Loredana Groza pe conturile sale de socializare.

Loredana nu mai are verigheta pe deget, cel puțin în fotografiile postate în mediul online. Mai mult, există o apropiere suspectă între ea și câștigătorul X Factor 2021, Nick Casciaro. Cei doi au mers de sărbători la munte, unde au cântat împreună.

Joi seara, Loredana și Nick au avut un spectacol la un local din Capitală, făcând senzație. pe tot parcursul concertului, Nick și Lori s-au ținut în brațe și au dansat provocator împreună. Potrivit Click.ro, Andrei Boncea ar avea o iubită. Momentan, Loredana și Andrei Boncea nu au făcut nicio declarație pe acest subiect.

Sursele Capital au declarat, însă, că divorțul Loredanei Groza de Andrei Boncea s-ar fi produs cu mult timp în urmă. Cei doi ar fi fost separați încă din 2019, însă pasul decisiv s-ar fi produs în urmă cu mai mult de un an de zile.

„Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, au dezvăluit pentru Capital sursele citate.

Andrei Boncea se află deja într-o relație cu o celebră actriță

Mai mult chiar, sursele citate au arătat că Andrei Boncea se află deja într-o relație. Trebuie amintit că Boncea este un producător român de film și televiziune.

El ar forma, în acest moment, un cuplu cu una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi. Este vorba de Aida Economu. Ea este cea care i-a dat viață Anei Casian (o tânără profesoară de limba română), în serialul Profu’ difuzat la PRO TV.

Aida a trecut și ea printr-un divorț în urmă cu ceva vreme iar la începutul anului trecut a vorbit despre o nouă relație. Dacă despre ruptura de fostul soț nu a dorit să ofere foarte multe detalii, actrița nu a exclus posibilitatea de a face din nou pasul cel mare.

„Nu mă laud neapărat în târg cu asta, dar nici nu țin secret, că doar n-am omorât pe nimeni. Cu pasul ăsta a doua oară nu zic nici nu, nici da.

În sensul că nu mă apasă și nici nu mi se pare vreo realizare, dar am văzut vreo două rochii care m-ar convinge”, a povestit Aida Economu, la un moment dat, pentru revista VIVA!