Corina Caciuc și Reghe nu se mai ascund! Spun totul despre sarcină și relația lor

7.105

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încheiat orice legătură și se pregătesc de divorț după ce au bifat o căsnicie de peste 13 ani. Reghe și-a refăcut deja viața, este fericit alături de noua sa iubită și și-a oficializat relația. El și Corina Caciuc nu se mai ascund și dau din casă.

Corina Caciuc și Reghe, complet îndrăgostiți

Corina și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. La început au încercat să se ferească de ochii lumii și nu vorbeau despre relația lor, dar acum nu mai au niciun motiv să se ascundă și spun lucrurilor pe nume. De Crăciun au fost protagoniștii unui pictorial cu totul special și au dovedit că se potrivesc perfect.

Corina și Reghe trăiesc o frumoasă poveste de iubire și sunt foarte fericiți. Deși Anamaria Prodan îi acuză că ar fi încercat să pună mână pe averea ei, iubita antrenorului susține că tot ceea ce contează în acest moment pentru ei sunt copilul lor ce va veni pe lume în mai, el fiind cea mai mare bogăție. Tânăra este foarte fericită de tot ce trăiește și spune că nimic nu mai contează în rest.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc.

Reghe, lămuriri despre relația lui

Reghe a fost extrem de criticat de toată lumea, dar mai ales de fosta lui soție pentru faptul că și-a găsit pe altcineva. Antrenorul susține că niciodată nu și-a ascuns relația cu tânăra Corina, doar că a încercat să o protejeze și să o țină departe de răutatea oamenilor.

Se declară un bărbat extrem de fericit, împlinit din toate punctele de vedere, care și-a găsit marea iubirea acum. Antrenorul spune că nu ar schimba nimic la viața lui din acest moment și consideră că totul merge așa cum trebuie lângă femeia care îl va face tată în doar câteva luni.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic. Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți„, a reacţionat Laurenţiu Reghecampf.

Până acum, Corina Caciuc a fost rezervată în declarații și nu a răspuns atacurilor impresarei. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, susține că nu ea este cauza despărțirii antrenorului de la Universitatea Craiova de impresară.

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc în revista Fanatik.

De asemenea, partenera lui Laurențiu Reghecampf nu mai acceptă să fie atacată de Anamaria Prodan și mărturisește că a apelat deja la avocați.

„Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, mai spune iubita lui Reghe.

Laurențiu Reghecampf îi ia apărarea Corinei Caciuc

După ce și-a asumat relația, antrenorul este trup și suflet alături de iubita lui. Laurențiu Reghecampf sare în apărarea Corinei Caciuc și declară că o va proteja de toată lumea. Soțul Anamariei Prodan este convins că nimeni și nimic nu-l va putea despărți de Corina, femeia care îl va face tată pentru a treia oară.

„Nu fac cinste nimănui, nu numai în cazul Corinei. Corina cunoaște faptul că sunt alături de ea și că oricând o voi proteja, îmi voi proteja familia! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru sursa mai sus menționată.