Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru copiii săi. Impresara, o mamă extrem de iubitoare

11.717

Anamaria Prodan trece printr-o situație extrem de dificilă în acest moment. Celebra impresară suferă mult de când Reghe a părăsit-o în favoarea altei femei, dar își găsește alinarea în copiii ei. De Crăciun, aceasta a petrecut în familie și a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Anamaria Prodan se topește după copiii ei

Anamaria Prodan suferă extrem de tare de când a rămas singură. Celebra impresară nu a putut accepta la început ideea că soțul ei are pe altcineva și a suferit foarte mult, dar se pare că acum a devenit mai puternică și a înțeles ideea că între ea și Reghe nu mai poate fi nimic.

Anamaria Prodan a publicat un mesaj extrem de important pe rețelele de socializare, prin care le-a transmis copiilor cât de mult îi iubește. A mărturisit că ei sunt tot ce are mai scump, cei care îi fac viața mai frumoasă și le-a transmis tuturor un Crăciun fericit.

“Iubirile vieții mele❤️va iubesc fără marginele îngerii vieții mele❤️❤️❤️ Crăciun fericit tuturor ❤️”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan a petrecut Crăciunul în familie și a renunțat la petrecerile fastuoase de până acum. A făcut o ședință foto amatoare cu una dintre fiicele sale și băiatul cel mic și s-au simțit foarte bine împreună.

Instagram will load in the frontend.

Anamaria Prodan, dezamăgită chiar de Crăciun

Anamaria Prodan nu are liniște nici de Crăciun din cauza lui Reghe. Ea a primit mai multe imagini cu fostul soț și actuala iubită, care datează încă din luna noiembrie a anului 2020, pe o plajă de lux din Dubai.

Spre surprinderea impresarei, fotografiile erau unele vechi, semn că antrenorul și Corina se iubesc de mai mult timp și relația este una de durată. Încă de când mai forma un cuplu cu Anamaria Prodan, Reghe se plimba prin țări străine cu amanta.

Aceste imagini controversate au venit la Anamaria Prodan de la mai mulți români care se distrau și ei, tot la Nikki Beach, în Dubai. Martorii spun că Reghe s-ar fi speriat tare când a realizat că este înconjurat de oameni care vorbesc aceeași limbă și chiar ar fi avertizat-o pe iubita lui să stea mai departe de el.

Scandalul celui mai mediatizat divorț al ultimilor 10 ani continuă, după ce Anamaria Prodan a dat-o în judecată pe iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Vedeta a luat foc, după ce fostul ei partener a anunțat-o, în direct la televizor, că prima înfățișare pentru divorț va avea loc pe 7 februarie 2022.

După ce a depus două plângeri penale împotriva fostului ei soț, Anamaria Prodan nu se dă bătută și o acuză pe Corina Caciuc, viitoarea mamă a copilului lui Reghe, de faptul că îi poartă gențile și hainele de mii de euro.

Se pare că amanta lui Laurențiu Reghecampf ar fi apărut în anumite fotografii purtând una dintre gențile Anamariei Prodan, ceea ce a înfuriat-o pe impresara.

Mai mult de atât, fosta soție a lui Reghe susține că antrenorul Universității Craiova ar fi transferat bani din conturile comune ale familiei lor în contul iubitei sale.

În plus, potrivit sursei citate anterior, Corina Caciuc urmează să se prezinte la tribunal pentru a face dovada bunurilor ce au apărut în posesia ei peste noapte, precum gențile, hainele și accesoriile de mii de euro pe care le poartă.

„Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.