De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț. Declarațiile inedite ale creatoarei de modă

10.318

De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț. Celebra creatoare de modă a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Budeanu, împreună cu care are două fete.

Designerul a vorbit recent despre despărțirea de tatăl copiilor săi. Care a fost, de fapt, motivul divorțului?

Declarațiile inedite ale creatoarei de modă

Dana Budeanu este un personaj controversat în showbiz-ul românesc, dar totodată este discretă cu viața sa de familie. Vedeta a vorbit despre divorțul de primul ei soț, jurnalistul Radu Budeanu, cu care a avut o căsnicie de câțiva ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu opt ani, iar împreună au două fete.

Designerul a vorbit despre cum i-a influențat viața această decizie și despre ce înseamnă pentru ea un mariaj. Dana Budeanu a declarat că, deși era căsătorită, se simțea mereu singură, motiv pentru care a decis să divorțeze.

„Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat designerul într-un interviu TV.

Mai mult, designerul susține că nu crede în divorț și consideră că acesta a fost un examen pentru ea, dar pe care l-a trecut cu bine. „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț.

Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta.

În ceea ce privește relația pe care o are în prezent cu fostul soț, Dana Budeanu a spus că s-a străduit să păstreze o relație buna cu fostul soț, de dragul copiilor. Dana și Maria, fiicele creatoarei de modă se înțeleg foarte bine cu tatăl lor și petrec timp alături de el.

Fostul soț al Danei Budeanu are o carieră impresionantă de jurnalist, fiind fondatorul publicațiilor Click și Ciao. Radu Budeanu a reușit ulterior să preia și alte mărci consacrate precum Apropo TV și Gândul. Pe plan profesional s-a remarcat prin seriozitate și profesionalism, dar a încercat mereu să țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Puțini sunt cei care știu că Radu Budeanu avea 21 de ani când s-a căsătorit cu Dana Budeanu, pe atunci în vârstă de 22 de ani. Din spusele celebrei sale partenere de viață, relația lor a fost una frumoasă, iar căsătoria s-a bazat pe dragoste și respect.

Chiar dacă erau tineri atunci când au decis să își întemeieze o familie, cei doi au avut o căsnicie durabilă și au devenit părinții a două fete gemene. Dana Budeanu a mărturisit în cadrul unui interviu că soțul ei a susținut-o mereu în proiectele profesionale, formând o adevărată echipă.

Cu toate acestea, Radu Budeanu și Dana Budeanu au surprins publicul atunci când au decis să divorțeze. Cele două celebrități au fost extrem de discrete, iar separarea lor nu a atras atenția în lumea mondenă.

Fostul soț al Danei Budeanu și-a găsit ulterior fericirea în brațele altei creatoare de modă, Cristina Săvulescu, cu care s-a căsătorit.

Dana Budeanu are o relație cu Andrei Hrebenciuc

Creatoarea de modă are o relație cu Andrei Hrebenciuc. Vedeta a postat în urmă cu ceva timp o imagine cu un inel de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei. ”Eu nu am iubiți. Eu mă căsătoresc”, a scris Dana Budeanu la descrierea imaginii.

Vedeta a fost invitată în podcast-ul Damian Drăghici și a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea. Bruneta a dezvăluit că ea crede că există o singură iubire pentru fiecare dintre oameni, iar de obicei aceștia trec pe lângă ea.

”Este bărbatul în fața căruia eu tac, iar eu tac doar, în fața unui bărbat nu a unei femei, din respect. Deci în primul rând trebuie să-l respect foarte mult, iar ca să-l respect trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu.

Chimia de minte este foarte importantă, fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac dracu!”, a spus Dana Budeanu.