Soția lui Victor Socaciu a fost nevastă de preot. Ce s-a întâmplat cu fostul partener al Brândușei Simion

4.803

Soția lui Victor Socaciu a fost nevastă de preot. Văduva lui Victor Socaciu a fost căsătorită cu un preot timp de 23 de ani. Brândușa Simion a fost preoteasă în Prahova, înainte de a deveni soția regretatului artist.

Soția lui Victor Socaciu a fost nevastă de preot. Ce s-a întâmplat cu fostul partener al Brândușei Simion

Regretatul artist era căsătorit cu Brândușa Simion. Aceasta a fost impresara lui Victor Socaciu, ulterior i-a devenit iubită, iar în 2016, cei doi s-au căsătorit.

În perioada în care s-au îndrăgostit, Victor Socaciu era căsătorit cu Marina Almășan, iar Brândușa divorțase de Preotul Petre Simion din Prahova.

În 2015, când scandalul dintre Marina Almășan și Victor lua amploare, prezentatoarea TV a povestit că în momentul în care a aflat de infidelitatea soțului, l-a sunat pe preot pentru a-i spune că Brândușa ar avea o relație cu Victor Socaciu.

„Am descoperit relaţia lui cu impresara Brânduşa Simion, desele lor plecări „în turnee”, eu ştiind ba că pleacă în colegiul său parlamentar din Mureş, ba la analize la Cluj.

Am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare, am intrat în panică. (…) Am dat şi de soţul ei – părintele Petre Simion din Prahova. A oftat, mi-a spus că ştie, că nu are ce să-i facă: nu era prima ei aventură.

Victor mi-a jurat că au terminat-o. Apoi, la ediţia „Om bun” din 2011 am aflat că erau din nou împreună. Mi-am dat seama că totul e pierdut”, a declarat Marina Almăşan pentru ziarul Click.

La acea vreme, preotul din Prahova a renunțat să comenteze subiectul. În prezent, acesta slujește în continuare la o biserică dintr-o comună din apropierea orașului Mizil.

Marina Almășan nu a iertat-o pe Brândușa pentru ce s-a întâmplat în căsnicia sa. De asemenea, vedeta tv i-a reproșat acesteia că nu l-a anunțat pe fiul ei că artistul se află în spital, neavând ocazia de a-și lua adio de la el.

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă.

Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Cum s-a sacrificat Brândușa Simion pentru soțul ei

Cea de-a patrea soție a lui Victor Socaciu și-a petrecut ultima lună alături de fostul cântăreț de folk, stând la căpătâiul lui, în spital. Brândușa a fost cea care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după moartea artistului.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa alături de cei drepţi!“, a comunicat văduva lui Socaciu.

Soția a fost lângă el când acesta și-a dat ultima suflare. „Nu-mi revin, sunt terminat, nu pot să realizez. El a fost în comă! Victor a murit lângă soția lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el.

În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia. Eu cred că a vrut să plece din viața asta pe scenă. Am vorbit și cu Ducu Bertzi, suntem amândoi terminați. Anul trecut am făcut cu toții Revelionul împreună…“, a declarat Vasile Șeicaru.