Loredana Groza, în prag de divorț? Detaliul care a dat-o de gol pe artistă

2.756

Loredana Groza este una dintre cele mai talentate și iubite artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes și este foarte cunoscută. Și în plan personal îi merge foarte bine, având în vedere că are și o fetiță minunată, care îi seamănă foarte bine. De ceva timp, însă, se vorbește despre un eventual divorț între ea și soțul ei.

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea? Cum s-a dat de gol artista

Loredana a fost mereu discretă cu viața sa personală. Artista s-a căsătorit cu Andrei Boncea, iar împreună au o fiică de 23 de ani, Elena. Vedeta este o fire extravagantă, căruia îi place să surprindă.

Imaginile pe care le postează în mediul online sunt extrem de sexy. Deși s-a zvonit de multe ori că divorțează de Andrei Boncea, artista a negat întotdeauna aceste informații.

Jurata de la X Factor este căsătorită de peste două decenii cu partenerul ei de viață și niciodată nu au dat semne că ar exista probleme între ei. Totuși, un detaliu surprinzător a ieșit acum la iveală. Interpreta nu a abordat subiectul acesta și nu a vorbit nimic despre așa ceva, dar nu a putut trece neobservat faptul că nu mai poartă verighetă.

Loredana nu mai are verigheta pe deget, cel puțin în fotografiile postate în mediul online. Mai mult, există o apropiere suspectă între ea și câștigătorul X Factor 2021, Nick Casciaro. Cei doi au mers de sărbători la munte, unde au cântat împreună.

Joi seara, Loredana și Nick au avut un spectacol la un local din Capitală, făcând senzație. pe tot parcursul concertului, Nick și Lori s-au ținut în brațe și au dansat provocator împreună. Potrivit Click.ro, Andrei Boncea ar avea o iubită. Momentan, Loredana și Andrei Boncea nu au făcut nicio declarație pe acest subiect.

Instagram will load in the frontend.

Andrei Boncea este producător de film și are la activ multe producții cinematografice de succes precum: „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’. Mai mult, soțul Loredanei Groza a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care: „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

Loredana Groza, despre secretul unei căsnicii perfecte

Loredana Groza a lăsat mereu impresia că este îndrăgostită de soțul ei și că relația lor este una perfectă. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani și susțin că ei dețin secretul căsniciei perfecte.

Loredana susținea că între ei nu există certuri mari și cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că soțul ei nu este deloc gelos, având în vedere că meseria ei o solicită foarte mult.

Artista susține că încrederea în partener este extrem de importantă și mai ales relaxarea și spațiul pe care acesta ți le oferă. Ea se bucură din plin de aceste aspecte și speră că așa vor rămâne mereu.

Artista a mărturisit într-un interviu că ea și soțul ei se susțin reciproc și că nu există gelozii între ei. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a povestit Loredana Groza.

După ce a câștigat „X Factor” 2021, Nick Casciaro a decis să mai stea o perioadă în România. Italianul a sărbătorit victoria alături de Loredana Groza, iar cei doi au fost și la munte împreună. După terminarea concursului, Nick Casciaro și vedeta au o relație foarte frumoasă de prietenie. În Poiana Brașov, aceștia au susținut mai multe concerte împreună.

În timpul filmărilor pentru „X Factor”, italianul a mărturisit că i-a promis iubitei sale că o va lua de soție dacă va câștiga. Maria Sacchi, iubita lui Nick Casciaro, a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu ocazia zilei de naștere a partenerului său, dar și un filmuleț cu mai multe fotografii cu ei.

„La multi ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La multi ani, Casci!”, este mesajul postat de Maria Sacchi, relatează libertateapentrufemei.ro.

Nick Casciaro a fost impresionat de mesajul iubitei sale și a mărturisit că i-au dat lacrimile atunci când a văzut. „Lacrimi, atâtea lacrimi. Am plâns în 2021 mai mult decât am plâns adunat în ultimii 10 ani”, a spus câștigătorul „X Factor” 2021.