Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod, cumetre!”

4.335

În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan continuă să-l atace pe fostul ei partener de viață în spațiul public. Agenta de jucători l-a „bombardat” din nou cu invective pe antrenorul de la CSU Craiova.

Pe durata interviului, nu puține au fost momentele în care Anamaria Prodan a folosit un limbaj suburban, plin de jigniri, la adresa lui Reghecampf, căruia îi reproșează relația extraconjugală pe care o are cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan, jigniri în serie la adresa lui Laurențiu Reghecampf

„Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. Îi spunem: «Ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod!» (…) El a mai avut scăpări, se târa, se rostogolea ca o râmă.

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct în picaj! Mai sunt alți antrenori care și-au bătut joc de viața lor.

(…) Eu recunosc, i-am spus direct. «Mă, fi-ţi-ar mă-ta a dracu’, să ajungi așa, ultima scursură?».

Nevastă-ta, Anamaria Prodan, îți face cadou un Ferrari sau nu știu ce ceas, că aveai tigaie la mână. Te duce la operă, îți deschide orizontul, te urcă pe Everest. Când să pui steagul, ce faci, cumetre? Aluneci și cazi pe spate, cazi în cap?! (…) Dementule, tâmpitule, penibilule!”, a spus Anamaria Prodan.

N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el Îl sunam și-i spuneam: «Prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna». Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan a vorbit despre mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf. Au fost împreună când erau foarte tineri, apoi s-au reîntâlnit după 13 ani. Impresara a crezut că acesta a fost un semn, mai ales că ea își dorea foarte tare să facă un băiețel. Totul părea perfect, însă n-a fost să fie.

Anamaria Prodan: “Laurențiu terminase cu fotbalul, avea niște probleme medicale”

“Laurențiu Reghecampf era un jucător în Liga a II-a. Muncitor, foarte muncitor și perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici. Ne-am reîntâlnit cumva, eu de asta am crezut că e un semn, după 13 ani să te reîntâlnești cu cineva. E chiar frumos.

Eu îmi doream foarte tare un băiat și am zis că schimb 1000 de bărbați până fac un băiat. Aveam două fete, una după alta făcute. Și nu-mi găseam pe cineva să fac un băiat. Și el avea copii, o fetiță i-a murit. Avea un băiețel, avea vreo 4-5 ani și practic a crescut lângă mine. Și uite că la 36 de ani am rămas gravidă și am știut că o să am băiat. (…) A ieșit cel mai frumos și deștept băiețel din lume”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a vorbit despre cum l-a ajutat pe Lauranțiu Reghecampf în cariera sa de antrenor. Ea susține că s-a ocupat de tot și, în vremea în care a ascultat-o, acesta s-a bucurat de un succes răsunător.

“Laurențiu terminase cu fotbalul, avea niște probleme medicale. Am stat, m-am gândit și i-am zis: Ok, tu mă asculți pe mine și îți fac o carieră cum nu s-a mai pomenit. Dacă mă vei asculta vei ajunge numărul 1. Și a fost numărul 1.

El a mers din ce în ce mai bine. Nu exista nimeni să-l atingă, nu permiteam cuiva să-l atingă. Îi mușcam pe toți de gât dacă îndrăzneau să se uite către el. Am fost și bodyguard, și soție, și iubită. El a ascultat orbește. Eu îi făceam interviurile, habar n-avea, îi făceam filmulețele motivaționale după fiecare meci.

Cred că a fost foarte mult pentru el. Ține tot de educație, când nu știi să gestionezi…I-a luat Dumnezeu mințile, și-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai ușoare….mai slăbuțe! Asta a fost marea problemă a lui. Dacă nu avea problema asta, el astăzi era în primii antrenori ai lumii. (…)

A trecut. Sunt opt ani de când ne tot luptăm. Și asta ca să aibă și copilul meu un exemplu. Eu dacă am trăit printre ei știu că sunt bărbați mai slabi de îngeri cărora le iau mințile fetițele astea din oraș, care excelează în alte domenii. Atunci când nu îți respecți familia…viața personală și profesională merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate fetele din oraș, nu te mai ții de meserie.”, a mai spus agentul Fifa.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!