Mihaela Rădulescu, detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

4.971

Mihaela Rădulescu (52 de ani) formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani) din anul 2014. Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație. De curând, în emisiunea „Vorbește lumea”, prezentatoarea TV a oferit noi detalii despre relația ei cu Felix la distanță.

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă. Locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, pentru că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit.

Nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească”, mai declara Mihaela Rădulescu anul trecut, tot în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat prezentatoarea.

„De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei”, mai spunea jurnalista în trecut, pentru VIVA!.

„Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a încheiat atunci.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg.

Mihaela are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani), din fostul ei mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani). Mihaela și Elan au fost împreună timp de 10 ani, dintre care 4 au fost de mariaj. În prezent, Mihaela formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Mihaela și Felix sunt împreună din anul 2014.

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

„Eu am născut prin cezariană dintr-o alegere personală, pentru că am avut o tragedie în familie. Primul copil al fratelui meu a murit la naștere, dintr-un travaliu care a durat prea mult, pentru că nu a fost salvat la timp. A fost un moment foarte greu în inima mea și pentru familia mea. Noi toți, pe culoar, așteptând copilul care a trăit doar 12 ore.

De la acea întâmplare am jurat că eu nu o să nasc niciodată în România. Am rămas traumatizată pentru că acel copil ar fi putut trăi dacă în spitalul în care s-a născut el exista un tub de intubație pentru mărimea lui. Nu a existat acel tub. Era, din păcate, la Piatra Neamț, unde m-am născut eu.

Din primii bani câștigați de mine dintr-o reclamă, m-am dus la Piatra Neamț cu un camion de tuburi, nu exagerez. Am simțit nevoia să duc acolo tot ce trebuie ca să nu se mai întâmple vreodată asta altor mame. A fost o tragedie și am rămas traumatizată multă vreme”, a declarat Mihaela Rădulescu.

În ce relații sunt Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg

După semnarea actelor de divorț, Mihaela și Elan au ieșit ținându-se de mână, însă mai târziu, foștii parteneri și-a adus acuzații grave. Prezentatoarea TV l-a acuzat pe Elan de infidelitate, în timp ce omul de afaceri a acuzat-o pe ea că-l neglijează pe fiul lor.

Ulterior, însă, fosta pereche a îngropat securea războiului. În același podcast, Mihaela a mărturisit despre Elan Schwartzenberg: „În general, femeile singure, din diverse motive, sunt și mamă și tată pentru copiii lor. Întâmplarea face că la fi-miu situația a fost fericită.

Cu tatăl lui sunt într-o relație foarte bună și cred că a fost și este cel mai bun tată pe care putea să-l aibă, chiar și în această formulă, fiecare cu viața lui. Amândoi am fost foarte prezenți în viața copilului, așa că nu pot să mă laud că am fost și mamă și tată”.