Cum a învins cancerul Rona Hartner. Prin ce a trecut vedeta: “Îi încurajez pe cei care ezită”

16.413

Rona Hartner a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost diagnosticată cu cancer. S-a vindecat, dar boala a recidivat. Din fericire, după a luptat din răsputeri să se vindece. Rona Hartner a povestit cum a reușit să învingă cumplita boală.

Rona Hartner a trăit un adevărat coșmar după diagnosticul crunt. A luptat din greu cu cancerul, iar în 2019 a aflat că boala a recidivat.

Vedeta nu si-a pierdut speranta, s-a rugat mereu si se pare ca rugaciunile i-au fost ascultate de divinitate.

Și chiar dacă încercarea a fost una grea, iată că actrița nu și-a pierdut niciodată speranța. Așa se pare că a reușit până la urmă să se vindece complet.

Cum a învins cancerul Rona Hartner. Prin ce a trecut vedeta

Rona Hartner a primit diagnosticele de cancer la colon și cancer la ficat. Când credea că s-a vindecat, boala a recidivat. Actrița a trebuit să treacă prin multe operații, însă cu multe speranțe în suflet. După o luptă grea, celebra actriță s-a vindecat.

Experiența dureroasă a schimbat-o, însă. A rămas extrem de atentă, iar din 6 în 6 luni repetă analizele pentru a se asigura că totul este bine.

Iată cum au fost ultimii trei ani, potrivit îndrăgitei actrițe.

“Nu mai este niciun semn că ar mai fi celule canceroase, pot să spun că am fost vindecată. Am fost vindecată, a fost greu, a fost un an foarte greu pentru mine 2019, mi-am revenit în 2020, și în 2021 am fost iar pe scenă.

Au fost niște ani foarte grei dar mi-am revenit. Cred că vindecarea e completă”, a mărturisit Rona Hartner, într-un interviu pentru Ciao.

Cancerul i-a schimbat viața total, iar recent, vedeta a dezvăluit cum a reușit să se trateze. „Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi.

Rona Hartner, mesajul emoționant pentru toți cei ce se luptă cu cancerul

Actrița le-a transmis un mesaj emoționant acelor ce se luptă cu acest diagnostic crunt, cărora le spune ce să nu facă.

“Îi încurajez pe cei care ezită să facă chimioterapie să o facă totuși, să ia tratamentele pe care doctorii le dau, să nu înceapă cu sucuri de fructe și altele, cancerul e ditai boală.

Să nu le fie teamă nici de cancer nici de nimic, că Dumnezeu decide cât trăim și cum trăim, trebuie să avem credință, să ascultăm și de doctori”, este mesajul transmis de Rona Hartner.

„Vreau să răspund la întrebări despre cum să depășim într-un mod spiritual această boală. După părerea mea, este vorba și de o luptă spirituală. Trebuie să știm să fim pregătiți, pentru că, ce să mai vorbim, e boala secolului și oricine poate să o aibă.

Nu mai e nici un fel de tabu”, ne-a declarat Rona, completând că din valul de mesaje pe care le-a primit și-a dat seama care este principala problemă a românilor și ce anume îi face pe mulți dintre ei să abandoneze lupta.

„Foarte multă lume crede că este vorba și de foarte mulți bani și nu e adevărat, eu nu am plătit nici un ban nici în România, nici în străinătate, pentru tratament.

Deci nu este o boală de lux, ca să zic așa. Nu te vindeci neapărat numai că ești bogat, te vindeci în funcție de când a debutat.

De aceea vreau să fac aceste conferințe motivaționale, pentru a informa. Cei mai mulți se dau bătuți de la începutul bolii și nici nu știu cum să facă față presiunii psihologice. Cel mai important e mentalul și apoi, sinceră să fiu, este voința lui Dumnezeu”, a mai spus artista.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!