Din ce face bani soțul Ilenei Sterp. Ce afacere conduce cumnatul lui Culiță Sterp

1.803

Din ce face bani soțul Ilenei Sterp. Culiță Sterp are trei frați cu care are o relație apropiată. Artistul mai are două surori, Ileana și Geta și un frate, mezinul Iancu. Ileana este căsătorită cu Daniel Aloman, iar împreună au o fetiță. Ce afacere are cumnatul lui Culiță Sterp?

Din ce face bani soțul Ilenei Sterp. Ce afacere conduce cumnatul lui Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Acesta este un familist convins, petrecându-și timpul liber în preajma fraților săi. Artistul mai are trei frați, două surori și un frate.

Ileana Sterp, sora mai mare a cântărețului a devenit mămică înainte cu câteva luni ca iubita lui Culiță Sterp să nască un băiețel. Ileana este căsătorită cu Daniel Aloman, trăind o poveste de dragoste frumoasă.

Cei doi au muncit foarte mult în ultima perioadă pentru a se putea muta în noul apartament la care muncesc de câteva luni. Soțul Ilenei Sterp este un bărbat muncitor și îi face plăcere să meșteșurească și să se ocupe de tot ce înseamnă lemnărie.

Cumnatul lui Culiță este pasionat de dulgherie și face totul din plăcere, muncind alături de angajații săi. Pasiunea pentru dulgherie a fost moștenită de la tatăl lui care s-a stins din viață în urmă cu doi ani.

Soțul Ilenei Sterp conduce o vilă destinată turiștilor, situată în Sebeș, acolo unde Ileana și familie ei au locuit acolo o perioadă. De asemenea, cei doi soți mai au o firmă de acoperișuri, ajutându-l pe Ion Șmecherul să-și construiască o casă.

Daniel Aloman câștigă mulți bani din afacerile de familie de care se ocupă alături de partenera sa. Ileana Sterp și soțul ei, împreună cu fiica lor, Carla, s-au mutat în noul lor penthouse. Culiță Sterp vrea și el să se mute alături de familia sa aproape de ei, fostul concurent de la Survivor România și-a cumpărat un penthouse și urmează să-l renoveze.

De ce nu și-a cumpărat Ileana Sterp o casă?

Daniel Aloman s-a ocupat personal de anumite amenajări interioare din noul penthouse al familiei, acesta muncind alături de echipa sa. “Vreau să vă arăt o mică parte din noua noastră locuință.

Suntem pe ultima suta de metri și se finalizează lucrările cu mobilierul și se fac ultimele retușuri, noi speram să fie gata de Crăciun.N-o să vă arat chiar tot, încă se lucrează la scările de la mansarda. Aici avem o terasa mare și faina. Aici a făcut soțul un acoperiș. Era descoperita total.

Într-adevăr, arata că o casa dar este un apartament cu doua nivele, are 240 de metri pătrați și o să vi-l arat integral când o să fie gata.”, spunea Ileana Sterp pe rețelele sociale, în urmă cu o lună.

Internauții au fost curioși de ce sora cea mare a lui Culiță Sterp nu și-a cumpărat o casă. Ileana a menționat că un penthouse este suficient de încăpător fiind, de fapt, un apartament pe două nivele. Pe 2 mai, anul trecut, Ileana Sterp a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra a născut în perioada în care fratele ei, Culiță, se afla în concurs la Survivor România.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!