Cabral, detalii haioase despre cum a cunoscut-o pe soția lui, Andreea

6.573

Andreea (36 de ani) și Cabral (44 de ani) Ibacka au peste 10 ani de mariaj. Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. Recent, în emisiunea „La Măruță”, prezentatorul TV a spus care a fost prima lui reacție când a cunoscut-o pe actriță.

Cabral, detalii haioase despre cum a cunoscut-o pe soția lui, Andreea

„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului «Inimă de Țigan», ea era în rol principal, alături de Denis (n.red.: Ștefan).

„Dacă v-ați uitat la „Inimă de țigan”, acolo am cunoscut-o pe Andreea. Eu eram în pantaloni scurți, vai steaua lui, iar ea era în rol principal și i-am zis: „Doamne, ce sâni frumoși ai.” Asta am putut eu să zic. Și ea mi-a zis: „ești un bădăran obosit.” Și a plecat. Și în momentul respectiv mi-am dat seama că trebuie neapărat să îmi petrec viața alături de ea.”
Sunt prost, de ce să mint?”, a spus Cabral.

„Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: «Doamne-ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!»”. După 14 ani, uite unde am ajuns”, a completat.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

„De ziua mea, 4 octombrie, eram la Jina, la stână la Ghiță ciobanul, cu Alex Chelba, fotograful care a murit la Colectiv, Inoke, Irina, Fodor și am avut un accident, undeva în creierii munților pe o potecă, la 5 dimineața.

Cert este că Andreea trebuia să doarmă la momentul respectiv, s-a trezit din somn și a zis: „al meu a pățit ceva” și a insistat vreo 20 de minute sau jumătate de oră până când a trezit toată casa, s-au suit cu toții într-o dubă și au plecat de nebuni spre stână să mă caute.

Între timp, eu chiar avusesem un accident cu ATV-ul. Eu trăgeam să mor, nu e o exagerare, hipotermie că era 4 octombrie, erau multe grade cu minus, a venit și m-a luat de acolo, apoi au venit băieții de la smurd si m-au dus la Sibiu.

Atunci a fost un moment în care, sigur, dacă stai să îl explici, îl explici prost, că dai credit divinității, flerului, ori norocului, nu știu ce s-a întâmplat atunci. Dar a mea a insistat foarte mult la toată gașca până când au venit și m-au găsit întins.”

La Antena Stars, în vara anului 2021, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani (n.red.: de căsnicie). Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Cum a cerut-o Cabral în căsătorie pe actriță?

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a povestit Andreea în trecut.

Perechea are împreună doi copii, o fiică, și un fiu, Namiko (3 ani) și, respectiv, Tiago (3 luni). Pentru Andreea și Cabral, alegerea numelor copiilor lor a fost o provocare, însă au depășit-o cu succes, prenumele acestora având semnificații aparte.

„Namiko, «copilul valurilor», un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță.

Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, scria Andreea în decembrie 2018, pe blogul personal. Tiago este un prenume cu origini latine, derivat din numele Iacob, și care înseamnă „Dumnezeu să ocrotească”.

Andreea a vorbit despre cum a început cariera ei de actriță. „Eu am terminat Finanțe-Bănci și aveam deja un job în bancă de trei ani. Turnura asta a fost complet neașteptată.

La primul casting nici n-am știut în ce mă bag. Toată lumea mă bătea la cap să fac niște bani în plus dintr-un part-time job care să aibă legătură cu imaginea mea. Cumva împinsă de la spate m-am dus”, a spus Andreea Ibacka.

Andreea a fost distribuită într-un nou serial TV, respectiv Adela. Vorbind despre cum se descurcă în rolul de mamă, actrița a adăugat: „Mă simt foarte pe picioarele mele. Îi dedic mereu timpul meu liber.

Bunicii au fost alături de noi încă de la început. Și tati se descurcă, e foarte descurcăreț. El o adoarme în fiecare seară. Îi pune muzică și dansează”, a mai spus Andreea Ibacka, pentru aceeași sursă.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!