Alina Sorescu, anunț important, în plin proces de divorț! La cine vor rămâne fetele ei, după separarea de Alexandru Ciucu: “Instanța a decis…”

1.542

Alina Sorescu a făcut un anunț important. La cine vor rămâne fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu. Vedeta a explicat pas cu pas ce se întâmplă cu cei doi copii pe care îi are cu fostul partener de viață.

Instanța a decis! Alina Sorescu a făcut un anunț important, legat de custodia fetițelor ei.

Cântăreața a postat un mesaj în spațiul public, prin care dă de veste că fetițele pe care le are împreună cu Alexandru Ciucu, vor rămâne la ea. Solista este în culmea fericirii, pentru că a câștigat custodia fetițelor ei.

Mi-am recapatat linistea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru sustinere – a declarat Alina Sorescu, în urmă cu doar câteva minute.

Contactat telefonic, de reporterii VIVA!, pentru a comenta decizia instanței, Alexandru Ciucu s-a rezumat sp ne spună: „Nu am nimic de declarat in legatura cu divorțul”.

Ulterior, s-a grăbit să închidă telefonul. De altfel, el este cel care ceruse asta în instanță, ca fetele să locuiască la el.

Alina Sorescu este foarte fericită, pentru că instanța a decis ca fetițele, pe care le are împreună cu fostul partener, să rămână la ea. Vedeta a făcut anunțul mult așteptat, pe pagina ei de Facebook, acolo unde a primit foarte multe felicitări din partea internauților.

Alina Sorescu, anunț important, în plin proces de divorț

Alina Sorescu a anunțat, în plin divorț de Alexandru Ciucu, faptul că fetițele lor vor rămâne la ea. Acest lucru o bucură enorm pe cunoscuta artistă, fapt pentru care a ținut să dea vestea tuturor.

Cântăreața și designerul își spun adio după 12 ani de căsnicie. Vestea separării lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Chiar interpreta a anunțat, acum ceva vreme, faptul că divorțează de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe. Elena Carolina a venit pe lume în 2014, iar sora ei, Ana Raisa, s-a născut pe data de 20 aprilie 2016. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și părea că nimeni și nimic n-o să-i despartă. Ei bine, iată că la 12 ani distanță, cei doi vor merge pe drumuri separate.

Cum s-au cunoscut cei doi

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în culisele de la ‘Cerbul de Aur’. Cel care le-ar fi făcut cunoștință este Cătălin Botezatu.

Cântăreața și designerul au știut de la prima vedere că sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că au ajuns în fața altarului. Mariajul lor a durat 12 ani, iar solista și Alexandru Ciucu au împreună două fete minunate.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!