Cum i-a spus Prinţesa Diana fiului ei William despre infidelitatea tatălui, Prințul Charles. Discuția a avut loc chiar după o zi de școală

7.135

Prințul Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit în 1981. L-au avut pe Prințul William, primul lor copil, un an mai tarziu. În 1984, s-a născut al doilea fiu al cuplului regal, prințul Harry. Însă se pare că la acel moment, între cei doi soți, lucrurile nu mai erau deloc roz. Este chiar momentul când relația lor a început să se prăbușească.

Prințesa Diana și Prințul Charles s-au despărțit în 1992. La ceva timp după separarea oficială, Diana a acordat un interviu exploziv în care a vorbit despre infidelitatea soțului ei și despre modul în care i-a povestit fiului său mai mare, William, despre relația lui Charles cu Camilla Parker Bowles.

Regretata Lady Di a avut o discuție cu fiul ei cel mare, William, înainte ca lumea întreagă să afle despre despărțirea de tatăl băieților ei, nimeni altul decât Prințul Charles.

Cum i-a spus Prinţesa Diana fiului ei William despre infidelitatea Prințului Charles

Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au separat în 1992. Au trecut trei ani, iar Diana s-a decis să spună lumii întregi de la ce s-a produs rupture de Prințul de Wales.

Mai exact, Diana a vorbit sincer într-un interviu dat celor de la BBC despre aventura dintre soțul Charles și actuala parteneră de viață a acestuia, Camilla Parker Bowles.

„Păi, eram trei în căsnicia aceea şi devenise cam aglomerat”, a fost una dintre răspunsurile celebre date de Prinţesa Inimilor.

Cu toate acestea, înainte de-a face publică infidelitatea Prinţului Charles, a trebuit să le dezvăluie copiilor ei motivul pentru care se desparte de tatăl lor. A început cu fiul cel mare, William, așa cum era de așteptat.

„Am mers la şcoala lui şi i-am spus totul între patru ochi. I-am spus că, dacă găseşti pe cineva pe care-l iubeşti, trebuie să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru ca relaţia respectivă să reziste. Şi, dacă eşti atât de norocos încât să găseşti pe cineva care te iubeşte, trebuie, de asemenea, să protejezi acea relaţie”, i-a dezvăluit Lady D jurnalistului Martin Bashir de la BBC.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, a devenit primul monarh din istoria Marii Britanii care a ajuns la Jubileul de Platină. Cel mai longeviv monarh din istorie a împlinit 70 de ani de domnie. Cu ocazia acestui eveniment, Regina a făcut un anunț surprinzător.

Cine devine noua regină a Marii Britanii! Anunțul a fost făcut chiar de Regina Elisabeta, după 70 de ani de domnie

Regina Elisabeta a II a a anunțat că dorește ca ducesa de Cornwall, Camilla, să fie cunoscută sub numele de regina consort atunci când prințul Charles va deveni rege, potrivit BBC.

Într-un mesaj care marchează cea de-a 70-a aniversare a domniei sale, Regina a spus că este „dorința ei sinceră” ca ducesa de Cornwall să aibă acest titlu. Înainte de anunțul reginei, au existat sugestii ca ducesa Camilla să fie cunoscută sub numele de Prințesa Consort.

Purtătorul de cuvânt al Clarence House a declarat că Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au fost „emoționați și onorați” la aflarea acestei vești. Mesajul Reginei, care marchează accederea sa la tron în 1952, abordează în sfârșit problema mai veche privind viitorul titlu al ducesei de Cornwall.

„Este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de Regina Consort”, a spus Regina Elisabeta.

Intervenția Reginei înseamnă că a fost eliminat orice obstacol în calea Camillei de a deveni regină. Așa ea ar avea un rol regal cu drepturi depline alături de soțul Charles.

În vârstă de 74 de ani, Camilla s-a implicat din ce în ce mai mult în promovarea de cauze de caritate, în special sprijinirea victimelor abuzurilor domestice.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!