Oana Zăvoranu a decis să părăsească România. Unde vrea să se mute

1.848

Oana Zăvoranu a luat prin surprindere pe toata lumea cu ultima sa declarație. Vedeta a anunțat că a ales destinația perfectă unde vrea să-și petreacă o parte din timp.

Oana Zăvoranu și-a făcut o listă de lucruri pe care vrea să le facă în anul 2022.

Visul vedetei este să-și cumpere o casă în Statele Unite și să poată locui acolo cât timp dorește.

Nu este pentru prima dată când a făcut un astfel de anunț.

Oana Zăvoranu a decis să părăsească România. Unde vrea să se mute
Oana Zăvoranu face ce face și este mereu în atenția fanilor. Bruneta a anunțat ce planuri are pentru noul an, iar unele vești i-au luat prin surprindere pe fani.

Aceasta își dorește ca în 2022 să-și îndeplinească un mare vis. Să plece cu soțul său în Statele Unite. Are în plan să cumpere o casă și astfel își va putea petrece timpul și în România și peste ocean.

“Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo și aici. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acest”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Nu este pentru prima dată când are aceste gânduri. Și în trecut a anunțat pe pagina sa de Instagram că își dorește să meargă în America. La acel moment, diva spunea că nu poate să-și îndeplinească dorința pentru că o reține business-ul pe care îl are, dar și mai multe procese.

“Să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, scria Oana Zăvoranu în urmă cu doi ani pe pagina sa de Instagram.

Momente dificile pentru Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu a trecut peste momente grele. A întâmpinat dificultăți în căsnicie. Au existat zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi gândit chiar și la divorț.

Vedeta a povestit cum a reușit să-și salveze căsnicia.

“În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva.

Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte”, spunea bruneta pentru Antena Stars.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!