Andreea Ibacka, mărturisiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă pentru a doua oară

973

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară pe 5 octombrie 2021. Actrița a născut un băiețel, pe nume Tiago. Vedeta și soțul ei, Cabral, mai au împreună o fetiță, pe Namiko, în vârstă de 3 ani.

Viața Andreei Ibacka s-a schimbat extrem de mult după ce a devenit din nou mamă. Actrița a dezvăluit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” cum se descurcă când vine vorba de creșterea celor doi copii.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim.”

Andreea Ibacka a mărturisit că are parte și de ajutor, însă recunoaște că întâmpină și o serie de provocări.

„Sunt zen. Am ajutor pe timpul zilei. Tura de noapte îmi revine pentru că alăptez. Eu am antrenamentul nopților pierdute. Dar atunci când se mai liniștiseră apele, am luat-o de la capăt. Sunt mai liniștită, mai calmă și mai răbdătoare decât oricând. Îmi dau seama că micuțul n-are nicio vină. Atunci am toată răbdarea.”

Actrița a fost întrebată și cum l-a primit Namiko, fiica ei în vârstă de 3 ani, pe Tiago.

„Genial! Nici dacă-i impuneam noi să o facă într-un fel, nu o făcea mai bine decât s-a întâmplat. Fără niciun fel de gelozii. În continuare există acest risc, noi încercăm, pe cât ne pricepem, să-l limităm. Este foarte atașată de el. La fiecare minut vine să-l îmbrățișeze și să-l pupe.”

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când au jucat împreună într-o telenovelă românească, care i-a adus împreună și par să aibă o relație excelentă, dacă e să o judecăm după farsele și declarațiile celor doi din social media. S-au căsătorit în 2011 și au împreună doi copii. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

„Dacă v-ați uitat la „Inimă de țigan”, acolo am cunoscut-o pe Andreea. Eu eram în pantaloni scurți, vai steaua lui, iar ea era în rol principal și i-am zis: „Doamne, ce sâni frumoși ai.” Asta am putut eu să zic. Și ea mi-a zis: „ești un bădăran obosit.” Și a plecat. Și în momentul respectiv mi-am dat seama că trebuie neapărat să îmi petrec viața alături de ea.”
Sunt prost, de ce să mint?”, a spus Cabral.

La Antena Stars, în vara anului 2021, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani (n.red.: de căsnicie). Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

„Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: «Doamne-ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!»”. După 14 ani, uite unde am ajuns”, a completat.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!