Nuntă în familia lui Culiță Sterp. Mama Geta a făcut marele anunț

2.866

Nuntă în familia lui Culiță Sterp. Bucurie mare în familia Sterp! Mama Geta este extrem de mândră de cei patru copii ai săi, iar în urmă cu puțin timp a făcut un anunț surprinzător. Fiica ei cea mică, Geta, se va căsători cu iubitul său. Când va avea loc marele eveniment?

Nuntă în familia lui Culiță Sterp. Mama Geta a făcut marele anunț

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din țară. După ce a devenit celebru, fanii l-au admirat pentru familia frumoasă pe care o are, dar cea care le-a câștigat simpatia internauților a fost mama Geta. După ce în urmă cu câteva luni a devenit bunică de două ori, mama lui Culiță Sterp a anunțat o nouă veste. Aceasta a dezvăluit că în familia sa va avea loc o nuntă. Mezina familiei, Geta, se va căsători cu iubitul său în această toamnă.

Cât despre fiii săi, Culiță și Iancu, Mama Geta a mărturisit că le-a promis că nu se va mai amesteca în deciziile lor. În ceea ce îl privește pe celebrul artist, Mama Geta a mărturist că nu îl va presa să se căsătoreasă cu Daniela, având în vedere că el a trecut printr-un mariaj eșuat. Ei bine, se pare că sora sa, Geta, a luat hotărârea de a se așeza la casa ei, iar în luna octombrie a acestui an, va îmbrăca rochia de mireasă.

„Acum, după căsătoria ratată, nu îl bat tare la cap pe Culiță pe povestea asta. Eu cred în el, mai ales că tuturor le-am cerut să nu mă facă de rușine. Nu doar lui Culiță, ci și Ilenei, Getei și lui Iancu. Acum cred că băiatul meu, Culiță, deschide bine ochii. Îi face mari cât cepele, ca să nu repete greșelile de mai înainte.

Fratele său mai mic, spre exemplu, nici nu-mi spune ce și cum. Doar dispare zile bune sau chiar mai bine de o săptămână. Apoi, se întoarce acasă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!”, a declarat mama Geta, pentru Playtech.ro.

Mama Geta își dorește mulți nepoți

Anul trecut, Mama Geta a devenit bunică pentru prima oară, după ce fiica ei cea mare, Ileana, a adus pe lume o fetiță. La două luni distanță, nora ei, Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a născut un băiețel.

Într-un videoclip postat în mediul online, mama Geta a dezvăluit că își dorește ca Iancu să își găsească aleasa și să se căsătorească. Aceasta a declarat că vrea ca fiul ei cel mic să îi dăruiască cât mai mulți nepoți. Mama Geta are o relație extrem de apropiată cu cei patru copii ai săi, de care este extrem de mândră.

„Mama Geta: Eu vreau cadou să-mi aduci, când tu te însori, șase copii, să îi țin așa, să mă joc cu ei și să îi cresc.
Iancu: Îți aduc zece, echipă de fotbal!
Mama Geta: Să-ți cauți o muiere sănătoasă, să-ți facă copii sănătoși!

Iancu: Până atunci, ne jucăm cu ăsta (n.r. cățelul)!
Mama Geta: Până atunci ne jucăm cu ăsta, că n-avem cu ce!”, a fost discuția celor doi, postată de Iancu pe rețelele de socializare.

Mama lui Culiță Sterp, dezamăgită de Carmen de la Sălciua. Mama Geta a vorbit despre căsnicia fiului său cel mare, cu Carmen de la Sălciua. Culiță Sterp a divorțat în 2019 de celebra actriță. Mama artistului a mărturisit că s-a înțeles foarte bine cu fosta noră.

Mama lui Culiță Sterp, dezamăgită de Carmen de la Sălciua: „Și-a părăsit casa și soțul”

Culiță Sterp a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Cei doi au divorțat în 2019, la scurt timp după ce au făcut nunta. În prezent, artistul formează un cuplu cu Daniela Iliescu, împreună cu care are un băiat, de câteva luni. Mama Geta a vorbit despre căsnicia acestuia cu celebra artistă, mărturisind că a fost dezamăgită de faptul că fosta ei noră a decis să pună punct mariajul atât de repede. Femeia a spus că fosta noră s-a integrat rapid în familie și nu au existat probleme între ea și noră.

„Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul. Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă”, a declarat mama lui Culiță Sterp.

Mama Geta a recunoscut că fiul ei a greșit, dar că fosta noră nu ar fi trebuit să îl părăsească. “Poate că a avut dreptate și Culiță a greșit. Bărbatul e diferit față de noi femeile, așa că poate mai trebuie să-l lași să experimenteze. Nu spun doar eu asta, o spun și cei mai în vârstă ca mine!

Nu știu dacă ce se spune e pe placul tuturor, dar eu tot cred că a greșit când a lăsat casa goală și a plecat. Ce fel de iubire a fost între ei, dacă la primul hop a și zburat din cuib?”, a adăugat mama lui Culiţă Sterp.

Ce părere are mama Geta despre actuala lui iubită

Mama lui Culiță Sterp a vorbit și despre actuala iubită a lui Culiță Sterp, Daniela. Aceasta a spus că actuala noră e diferită de Carmen și mult mai rezervată. De asemenea, mama Geta și-ar mai dori încă un nepot de la fiul său și Daniela. „Spre deosebire de Carmen, Daniela e altfel. E mult mai rezervată cu noi, familia.

Spune doar ce are de spus, apoi se duce în treburile ei! Când ai un copil, după mine, lucrurile se schimbă. Trebuie să gândești pentru toți, și pentru tine, și pentru bărbat, și pentru micuț. De altfel, m-aș bucura foarte tare dacă cei doi, Culiță și Daniela, ar mai face încă un copil. Noi suntem casă primitoare și familie mare. Așa că e loc și de trei sau patru copii, chiar, cum am și eu!”, a competat “mama Geta”.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!