Loredana a refăcut scena din filmul “Basic Instinct”, spre suprinderea tuturor. Ce a lăsat la vedere

2.900

Actrița Sharon Stone devenea celebră în anul 1992, în urma unei ipostaze deja faimoase, în care își încrucișa picioarele, lăsând să se dezvăluie faptul că nu purta lenjerie intimă.

Pentru că este lipsită de inhibiții, Loredana Groza nu s-a sfiit să repete gestul americancei și s-a filmat în timp ce refăcea scena din filmul „Basic Instinct”, luându-și din nou fanii prin surprindere. Artista este tot mai senzuală în postările sale pe internet.

Loredana Groza nu ezită să ne uimească, dezvăluindu-se în fața publicului său drept o femeie fatală.

Vedeta, care se află zilele acestea în Abu Dhabi, a reușit să încingă internetul cu o nouă postare pe contul său de Instagram. Artista a devenit deja celebră pentru ipostazele aproape deocheate în care apare.

De data aceasta, Loredana a renunțat la inhibiții și a refăcut scena celebră din filmul „Basic Instinct”, în care actrița Sharon Stone apare fără lenjerie intimă.

După ce și-a surprins urmăritorii cu diferite cadre fierbinți, jurata X Factor a trecut la nivelul următor. Astfel, vedeta s-a filmat în timp ce își încrucișa picioarele, în timpul unei cine speciale, din cadrul hotelului de șapte stele în care este cazată.

Relaxată și profitând de faptul că rochia sa albă mulată prezenta o crăpătură adâncă pe picior, Lori s-a expus în fața aparatului de filmat la fel ca în urmă cu ani buni într-o revistă destinată bărbaților. Senzuala artistă a scris „Basic Instinct în versiunea mea” pe Instagram, în dreptul clipului.

Loredana Groza și-a început cariera la Onești, iar albumul său de debut, „Bună seara, iubito”, a fost lansat în 1988. Piesa cu același nume rămâne una din cele mai cunoscute melodii ale ei.

De-a lungul trecerii anilor, despre Loredana s-a speculat că ar fi apelat la o serie de intervenții estetice pe care nu vrea să le recunoască. „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt, în ziua de astăzi, atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a declarat solista la Antena Stars.

Loredana Groza: „Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor”

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, mai spunea solista în trecut, pentru VIVA!.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e”, a completat.

„E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de-asta arată bine, dar nu. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, a încheiat.