Cât de mult a crescut Violeta, fiica Andreei Marin. Imaginea intitulată: „Chipul fericirii pentru mine”

1.710

Andreea Marin și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine adorabilă în care apare fiica sa, Violeta. Tânăra a crescut foarte mult și este de o frumusețe răpitoare.

Prezentatoarea TV își ține viața personală cât mai departe de ochii curioșilor și luminile reflectoarelor, însă nu ezită să publice imagini cu cele mai importante evenimente sau persoane din viața sa. Recent, aceasta a uimit pe toată lumea cu o fotografie în care apare fiica sa.

Cum arată acum Violeta, fiica Andreei Marin

Imaginea cu Violeta de pe Internet a făcut furori în rândul prietenilor virtuali, care au rămas surprinși de frumuseșea răpitoare a adolescentei. Se pare că fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar la vârsta de 14 ani face spectacol cu ochii săi de un albastru deschis.

Într-un sacou negru și cu părul desfăcut, tânăra a acaparat toată atenția internauților. De asemenea, nici descrierea emoționantă a mamei sale nu a putut să treacă neobservată.

„Chipul fericirii pentru mine. Violeta.”, a scris Andreea Marin, vizibil mândră de minunăția din viața ei.

„Chipul ei este de-o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită! A meritat tot zbuciumul domniei voastre, cu viața!”, „Cât de mult îți seamănă! Doar ochii diferiți ????”, „E superbă! Să aibă parte de fericire! ❤️”, „Frumoasă, exact ca mama” sau „Cel mai reușit copil! Cu chip blând, angelic! ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Ce sport practică Violeta, fiica Andreei Marin

Violeta este o persoană foarte discretă, așa cum sunt și părinții ei. Tânăra preferă să stea cât mai departe de mediul online și de luminile reflectoarelor, însă își dedică tot timpul pasiunii sale neașteptate.

Fiica Andreei Marin a moștenit de la mama ei frumusețea, dar nu și dragostea pentru televiziune. Prezentatoarea TV a dezvăluit că fiica sa practică fotbal feminin și este pasionată de cântatul la pian.

”Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică.

Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. Pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Întrebată dacă ar fi dispusă să colaboreze cu Ștefan Bănică Jr, Marin a încercat să clarifice situația. Astfel, vedeta a precizat că ea și artistul s-au despărțit doar pe plan personal, iar o colaborare profesională nu ar fi niciodată exclusă și nu ar deranja-o. Totuși, nu crede că se va întâmpla asta vreodată.

„Nu am făcut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin.

De au divorțat Andreea Marin și Stefan Bănică

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr au fost căsătoriţi timp de şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013. Vestea a șocat pe toată lumea, pentru că cei doi păreau fericiți și nu dădeau semne că nu s-ar înțelege.

Ei au dat vestea cea mare printr-un mesaj pe rețelele de socializare, în care explicau faptul că nu se mai potrivesc. Andreea Marin a evitat să discute despre soțul ei în public și nu a vorbit niciodată despre motivele care au stat la baza despărțirii de artist, deși la acea vreme s-a speculat că Ștefan Bănică Jr. ar fi înșelat-o pe Zână chiar cu Lavinia.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!