Cum arată casa soților Petre. Elwira și Mihai locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă

9.495

Cum arată casa soților Petre. Mihai și Elwira Petre sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 4.

Cei doi au demonstrat că fac o echipă minunată atât în cadrul competițiilor, cât și în viața privată. Dansatorii și-au deschis ușile casei și le-a arătat tuturor locul în care se simt cel mai bine și pe care îl numesc „acasă”.

Cum arată casa soților Petre. Elwira și Mihai locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă

Mihai și Elwira Petre sunt câștigătorii celui de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express. Cei doi au avut parte de o adevărată aventură și au demonstrat că sunt un cuplu perfect.

Au dovedit că pot trece împreună peste orice obstacol, indiferent de situație. Mihai și Elwira locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă, situată aproape de natură. Aceștia s-au mutat la curte înainte de a deveni părinți, iar acum acesta a devenit un cămin pentru ei.

Recent, Elwira și soțul ei au prezentat locurile favorite din casă. Cei doi soți au amenajat un loc pentru citit, dar în timp s-a transformat în locul de joacă pentru fetițele lor.

De asemenea, Elwira a mărturisit că a vrut să aibă o bucătărie deschisă pentru a putea să le monitorizeze pe fiicele sale când face mâncare. Dansatorul le-a prezentat fanilor și colțișorul în care a ținut ore de dans în perioada de pandemie. Coregraful a mărturisit că s-a simțit bine, deși nu este un loc foarte spațios.

Cum s-a schimbat relația lui Mihai și a Elwirei Petre, după finala Asia Express

Mihai și Elwira Petre au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express. Cei doi a impresionat cu relația lor, iar fanii lor au fost curioși să afle cât de mult s-a schimbat viața lor după ce s-au întors din aventura vieții lor.

Cei doi au vorbit într-un interviu despre experienta trăită în Asia Express. Întrebați dacă au existat certuri în perioada concursului care nu au apărut la televizor, Elwira a dat un răspuns sincer.

„Cred că s-a văzut foarte bine la televizor. Discuții au existat în fiecare pereche din „Asia Express. Presiunea a fost extrem de mare, la un moment dat, căci după un timp anume totul se acumula: lipsa de mâncare, oboseala fizică, oboseala psihică.

„In Asia Express nervii se strâng și explodezi în momente critice în care ar trebui să fii calm și stăpân pe tine. Norocul nostru este că eu și Mihai ne cunoaștem foarte bine și știm, după atâția ani împreună, cum să reacționăm la stres și la emoții.

Noi nu punem mai multă benzină în focul în care deja există. Știm de ce are nevoie fiecare ca să se calmeze și știm cum să stingem conflictul. Pentru noi este foarte important ca fiecare discuție să fie constructivă, dar sigur că este mult mai greu să rămâi calm într-o situație în care circumstanțele sunt foarte tensionate.”, a povestit Elwira.