Corina Chiriac, dezamăgită de pensia pe care o primește de la stat: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin…”

5.502

Corina Chiriac, dezamăgită de pensia pe care o primește de la stat. Celebra artistă a ieșit la pensie după mai bine de 50 de ani de carieră pe scena muzicii românești.

Cântăreața, în vârstă de 71 de ani, a povestit că primește o pensie foarte mică, motiv pentru care trebuie să fie foarte atentă la cheltuielile pe care le face. Corina Chiriac s-a retras din televiziune în urmă cu ceva timp, iar acum se bucură de liniște.

Corina Chiriac, dezamăgită de pensia pe care o primește de la stat: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin…”

Corina Chiriac este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are în spate peste 50 de ani de carieră în muzică, fiind extrem de mândră de realizările sale.

În urmă cu câțiva ani, Corina Chiriac anunța că se retrage din televiziune, făcând parte din echipa Național TV vreme de câtiva ani. În prezent, artista se bucură de liniștea din viața ei, dar recunoaște că pensia pe care o primește lunar, de la stat, este foarte mică. Mai mult, vedeta este foarte atentă la cheltuielile pe care le face.

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…

Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze.

Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei!

Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

De ce Corina Chiriac nu a vrut să devină mamă

Interpreta este un nume important în muzică, dar dincolo de succesul din carieră, Corina Chiriac a dezvăluit că există un aspect al vieții sale pe care îl regretă. Vedeta nu a devenit mamă niciodată, iar acest lucru a afectat-o odată cu trecerea anilor.

Artista a avut o relație cu Vitgil Anastasiu, care i-a fost și soț timp de patru ani, dar acestia nu au devenit părinti. Se pare că motivul are legătura cu mama artistei.

Cântăreața a recunoscut că s-a axat pe cariera sa muzicală și a neglijat aspectul matern, iar acest exemplu l-a preluat de la mama sa. Cea care i-a dat viață și-a sacrificat întreaga viață pentru a-și crește copiii, iar acest lucru a determinat-o pe Corina să nu facă același lucru.

„Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. Mama, dacă nu se mărita, şi nu mă avea pe mine şi nu erau vremurile care erau în anii 50, ar fi fost o mare pianistă, cânta superb la pian. Dar s-a măritat şi a făcut un copil”, povestea Corina Chiriac acum câţiva ani.

Cui își va lăsa Corina Chiriac averea

Corina Chiriac a făcut furori în Epoca de Aur cu piesele “O clipă de sinceritate”, “Strada Speranţei”, ”Vino, iubire, înapoi”, ”Inimă nu fi de piatră!” şi ”Ne cunoaştem din vedere”, însă n-a avut noroc în dragoste, dar a avut parte de moșteniri.

După decesul unor mătuși, artista ar fi primit două locuinţe în Capitală. Ar fi vorba de un apartament la mansarda unei vile, pe strada Temişana, şi de o casă în cartierul Dămăroaia, la capătul autobuzului 331, potrivit Click.ro.

Și cum nu are copii, Corina Chiriac le-a vândut. Ar fi reușit să obțină peste 100.000 de euro pe prima locuință, în timp ce pe cea de-a doua, mai derăpănată, a reușit să ia 20.000 de euro.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!