Mădălin Ionescu, cuprins de probleme. Prezentatorul, schimbat complet de boală: „Am slăbit 5 kilograme!”

11.440

Mădălin Ionescu trece printr-o perioadă extrem de grea în acest moment din această cauză și viața lui s-a schimbat complet de când a contractat virusului.

Mădălin Ionescu a ajuns la spital

Mădălin Ionescu trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce s-a infectat cu noua variantă a virusului. Prezentatorul l-a luat dintr-un restaurant de lux din Poiana Brașov și, dacă la început nu s-a simțit atât de rău, starea lui s-a agravat pe parcurs și a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Prezentatorul spune că nu a avut o formă atât de gravă, dar starea lui s-a agravat după ce a încercat să se trateze acasă. A luat mai multe vitamine, dar acestea nu l-au ajutat cu nimic. Ulterior, a făcut pneumonie și a decis să meargă la spital, unde a fost internat pentru mai multe analize.

Plămânii lui au fost afectați doar în proporție de 15% și consideră că a fost norocos pentru că nu s-a ajuns la o situație și mai gravă. Toată lumea s-a panicat și, după zvonurile apărut în presă, cum că ar fi grav bolnav, mulți l-au contactat să se asigure că nu este pe moarte.

“M-au sunat prietenii să mă întrebe dacă sunt pe moarte. Toată lumea s-a panicat. Am făcut pneumonie, într-adevăr. M-am dus la Matei Balș ca să aflu ce am, nu ca să rămân acolo. Am fost în ambulatoriu.

Am făcut niște cocktailuri cu vitamine acasă, de asta am mâinile pline de vânătăi, dar nu am ajuns în stare gravă la spital sau în perfuzii. Plămânii mei au fost afectați 15 la sută, din fericire pentru mine.”, a declarat Mădălin Ionescu, potrivit click.ro.

Prezentatorul a slăbit 5 kilograme
Starea prezentatorului a fost una relativ bună și nu s-a lovit de prea multe complicații, nu a avut nevoie de intubare. În toată această perioadă cât a stat în spital, prezentatorul TV a slăbit cinci kilograme și a urmat un tratament strict.

Mai mult, el s-a ales și cu o infecție în gât. Nu știe dacă a luat-o din spital sau fiica lui a venit cu ea de la grădiniță, pentru că și ea spunea că o ustură gâtul, dar cert este că trebuie să se trateze acum și pentru această problemă.

După experiența prin care a trecut, prezentatorul este de părere că nimeni nu va scăpa de virus și, la un moment dat, cu toții vom ajunge să fi trecut măcar o dată prin boală.

Fostul prezentator tv a fost infectat cu noul coronavirus, iar după mai multe zile de tratament la domiciliu, Mădălin a fost transportat de urgență la spital. Virusul i-a afectat plămânii.

Mădălin Ionescu a fost infectat cu noul coronavirus, iar după mai multe zile de tratament la domiciliu, acesta a început să se simtă din ce în ce mai rar. Astfel, soțul Cristinei Șișcanu a sunat la Ambulanță, iar paramedicii au decis să-l transporte de urgență la spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Deși este vaccinat cu două doze, starea prezentatorului tv s-a agravat în ultimele zile. Mădălin se luptă cu noua tulpină Omicron de aproape trei săptămâni, după ce soția sa, Cristina, cât și Petra, fiica lor, s-au infectat cu COVID-19. Din fericire, cele două au avut forme ușoare de boală.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit prezentatorul într-un video publicat pe pagina lui de Facebook.

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă.

Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a adăugat prezentatorul de la Metropola TV.

Cristina Șișcanu și fiica ei au avut COVID-19

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Șișcanu anunța că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, vedeta a declarat că atât ea, cât și Mădălin și fiica lor au început să aibă simptome specifice coronavirusului.

„Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut. Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută!”, a transmis Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu declara în urmă cu ceva timp că nu crede în vaccinul anti-covid19.

„Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt niște seruri, dar nu prea sunt vaccinuri. Adică nu prea se potrivesc cu definiția vaccinului.

Sunt pro-vaccinare, sunt pro-știință, am însă o situație personală, am făcut boala serului în copilărie de la niște seruri anti-gripale și pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aș risca enorm„, declara acesta.