Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri: “Toată viața mi-au plăcut bărbații cu bani”

10.009

Vica Blochina a reconfirmat că îi plac bărbații cu bani, iar în cadrul unui interviu recent a dezvăluit că a avut relații cu doi miniștri, însă nu dorește să le dezvăluie identitatea. Vica Blochina a ales întotdeauna oamenii de la care a avut ce învăța, dar cu condiția să fie și bogați.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță’, Vica Blochina a recunoscut că a avut relații cu doi miniștri, însă nu a dorit să le dezvăluie identitatea.

„Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună’, a spus fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina spune că ea este cea mai săracă din grupul ei de prieteni pentru că a avut grijă tot timpul să fie în preajma oamenilor realizați, siguri pe ei și capabili să se realizeze.

Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri

„Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. (…) Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă.

Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot. Niciodată nu am cerut nimănui nimic.

Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul.

Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva… Îmi paralizează mâna! Nu există așa ceva!’, a dezvăluit Vica Blochina.

De ce nu are Vica Blochina iubit

În prezent, Vica Blochina este singură pentru că nu vrea să se mai implice într-o relație până când nu găsește partenerul pe care ea îl caută.

„În momentul ăsta nu iubesc. Mă simt foarte bine în pielea mea așa cum sunt. Eu întotdeauna am avut avut relație, niciodată nu am stat singură. Știu exact ce îmi doresc.

Au fost perioade în care am avut relații cu cineva doar ca să nu stau singură. Decât să stau să pierd timpul… Mă simt foarte bine așa. Când o să fie momentul potrivit, acela o să fie al meu’, a spus vedeta.

Ce spune Vica Blochina despre relația cu Laurențiu Reghecampf

La un moment dat au apărut zvonuri în presă că Vica Blochina și Laurențiu Reghecampf ar fi avut o idilă. Ea a discutat și despre acest subiect și a negat toate informațiile apărute, mai mult spune că nu-l cunoștea pe antrenor.

„Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva’, a declarat fosta balerină.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!