Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani: „Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni „

9.791

Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani.

Prezentatoarea este în continuare una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține Andreea Marin în formă?

Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani: „Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni „

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. La cei 47 de ani, vedeta arată senzațional și are o siluetă de invidiat. Moderatoarea tv a explicat, la o emisiune de televiziune cum a reușit să scape de kilogramele în plus dobândite în timpul sărbătorilor de iarnă. Andreea Marin a mărturisit ce anume face pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat.

“Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a declarat Andreea Marin.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică are mare cu grijă cu sănătatea sa și este moderată cu stilul de viață. “Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit.

Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării.

Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a mai spus Andreea.

Andreea Marin este o femeie frumoasă şi plină de mistere! Vedeta a decis să împărtăşească cu fanii câteva despre trucurile de înfrumuseţare, dar şi despre ritualurile pe care le are zilnic pentru a arata atât de bine.

Cunoscută de mai bine de două decenii, vedeta a trebuit mereu să arăte perfect în faţa camerelor de filmat. Invitată la Antena Stars, cunoscuta prezentatoare a vorbit despre ritulurile de înfrumuseţare pe care le are în viaţa de zi cu zi:

„În timp am învăţat că dacă nu mă simt confortabil în papucii altcuiva, să îi pun pe ai mei. Fiecare om are povestea lui. Îi stă bine în propria ramă, nu în fotografia altcuiva. Am ritualurile de frumusețe dimineaţa. Folosesc apă termală, iar demachierea este foarte importantă, pentru că am şi o meserie care implică machiat. (…)

Eu sunt mai băieţoi. Chiar zilele trecute am filmat un astfel de ritual. Am pus acaest filmuleţ şi nu era dat pe repede înainte, aşa cum m-au întrebat mulţii, ci așa fac eu lucrurile. Mai rar mă văd oamenii în asemenea ipostaze”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Răi da’ Buni”.

Vedeta a mărturisit că atunci când nu se ocupă de cariera profesională, acasă se ocupă de grădină. Îi place să aibe grijă de ea şi se foloseste de toate produsele şi plantele pe care chiar ea le cultivă şi le îngrijeşte cu multă atenţie.

Andreea Marin va lansa o carte

Pe lângă planurile de imagine pe care le are, vedeta tv se pregătește să lanseze o carte. Andreea Marin spune că anul 2022 a venit pentru ea cu multe proiecte, dar și cu șansa de a lansa o carte intitulată ”Nu există nu se poate”. Aceasta carte vine cu încurajări pentru toți cei care au probleme, direct de la cei care au trecut prin momente asemănătoare, dar și câteva dezvăluiri personale.

”Voi scoate o carte în martie, sperăm să fie gata. Nu este dedicată femeilor în pricipiu, vor fi două volume. Conține o parte legată de viața mea și cele mai importante momente și mărturii din emisiunea ”Nu există nu se poate”. Urmează și niște contracte foarte frumoase atât în țară, cât și în străinătate. Nu vă pot spune mai multe acum, dar veți vedea”, a adăugat vedeta TV.

Pe plan personal, Andreea Marin este extrem de fericită. Vedeta este o femeie norocoasă, având alături de ea un partener minunat. Ea și Adriana Brâncoveanu sunt două persoane care au multe lucruri în comun, iar acest lucru face ca fiecare să înțeleagă viața profesională a celuilalt.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!