Gestul emoționat făcut de fiul Andreei Mantea pentru vedeta Kanal D. „M-am topit…”

1.178

Andreea Mantea a dezvăluit, în mediul online, că ea și fiul ei sunt certați și că nu își vorbesc unul celuilalt. Ce gest emoționant a făcut David pentru a obține iertarea mamei lui?

Andreea Mantea este foarte activă în mediul online, pe rețelele de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu toate noutățile din viața sa.

Frumoasa prezentatoare nu se ferește să-și povestească trăirile pe internet. Recent, Andreea Mantea a dezvăluit faptul că ea și fiul ei s-au certat, dar și modul emoționant în care David i-a cerut iertare.

Andreea Mantea: „Suntem certați”

Andreea Mantea are o relație foarte apropiată cu băiețelul ei, David, pe care îl crește de una singură. Uneori, între ei mai apar mici neînțelegeri, așa cum s-a întâmplat și de această dată.

Vedeta Kanal D a dezvăluit pe Instagram că ea și micuțul s-au certat și nu își mai vorbesc. Andreea Mantea nu a vrut, însă, să specifice ce greșeală a făcut David.

„Suntem certați, nu pot să vă spun ce a făcut.”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

Ce surpriză i-a pregătit David Andreei Mantea?

Băiețelul nu poate sta prea mult departe de mama să. Acesta i-a pregătit Andreei Mantea o felicitare, făcută chiar de el, în care îi cere vedetei să îl ierte pentru greșeala făcută.

„Vreau să mă ierți, mama! Te rog din tot sufletul, mama!”, a scris David în interiorul felicitării.

Se pare că gestul copilului a cucerit-o imediat pe Andreea Mantea, care le-a mărturisit celor care o urmăresc că s-a emoționat foarte tare.

„Și totuși, m-am topit”, a recunoscut vedeta Kanal D.

Andreea Mantea a fost agresată fizic de tatăl copilului ei

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul show-ului Burlăcița și au rămas împreună după terminarea filmărilor. Ceea ce părea relația ideală s-a transformat într-un coșmar pentru vedetă, care a mărturisit că luptătorul a agresat-o fizic și verbal de mai multe ori.

Andreea Mantea a recunoscut că sportivul a lovit-o chiar și în timp ce era însărcinată cu David, dar, la acel moment, nu și-a dorit să depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.”, a spus Andreea Mantea despre acest subiect, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!