Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa soţului ei: „La vârsta asta nu rezistă mai mult de 15 minute…”

4.928

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime despre Laurenţiu Reghecampf. Impresara continuă atacurile la adresa soţului ei, cu care se află în plin proces de divorţ, primul termen urmând să aibă loc luni, 7 februarie 2022.

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime despre Laurenţiu Reghecampf. Deşi scandalul divorţului ţine în continuare primele pagini ale ziarelor, fiica Ionelei Prodan mărturiseşte că regretă cum s-a produs această despărţire.

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime despre Laurenţiu Reghecampf

Chiar dacă a trecut ceva timp de la anunţul divorţului, Anamaria Prodan nu înţelege cum de soţul ei, cu o familie frumoasă acasă şi o carieră de succes, pe care a construit-o pas cu pas, a ajuns atât de jos.

Impresara mărturiseşte că a încercat de foarte multe ori să îi acopere greşelile şi avea de gând să facă asta în continuare, dacă îi comunica faptul că vrea să divorţeze şi nu fura averea familiei.

„Da, regret că aceşti 16 ani se termină aşa, pentru că am un copil cu Laurenţiu Reghecampf. L-aş fi acoperit şi acum, cum l-am acoprit în ultimii ani. Aş fi făcut cumva să mai acoperim mirosul de rahat, să îl ajut, să plece din ţară.

Lumea fotbalului e cumplită, toţi râd, îşi dau coate, nu mai poţi să ieşi în oraş, aşa cum ieşea cu mine, toată lumea se ridica când intram noi. El este un om extraordinar în esenţă, este un antrenor foarte bun.

Fetele astea, ale noastre, cărora le-a dat nişte mesaje că nu sunt ale lui, merg în oraş şi cunosc toate duduile astea. E jenant şi dureros să le zică fetele să înceteze cu amantele astea, că ajunge ultimul la ele.

La 50 ani acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok.

În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.

Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit? „, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitateasportivă.

De asemenea, aceasta a dezvaluit si cum ar imparti averea fabuloasa pe care a strans-o de-a lungul relatiei cu antrenorul de fotbal.

„Voi credeti ca daca eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu si am trai separat, ne-ar fi frica sa ne despartim? Ne-ar fi frica sa impartim averea? Pai de ce sa ma ascund? Impartim jumate, jumate si sanatate, traim fericiti si cum vrem.

Sunt un om asumat si daca-mi doresc ceva in viata asta, nu-i dau socoteala nici lui Dumnezeu, iar in 46 de ani nu a zis nimeni, niciodata, ca a mintit Prodanca.

Sunt mult prea fericita, am muncit mult in viata asta si niciodata n-o sa ma fac de ras. Daca eu vreau sa fac ceva, o sa anunt in gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf si sunt cu cutare!». Asta sunt eu!’, a declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

„Haideti sa va zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cat mama a fost in spital si cand nimeni din Romania nu stia ce are mama de fapt, eu am ramas in tara. Nu m-am despartit de mama nici macar o secunda. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mica vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru ca mama putea sa moara in orice clipa.

Sora mea nu putea sa vina din Statele Unite pentru ca nu avea cu cine sa-si lase copilul, eu am fost singura langa mama. Probabil multi au gandit ca daca eu n-am mers cu Laur in Emirate, gata, ne-am despartit”, a mai spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!