Loredana Groza vrea să le închidă gura cârcotașilor. Cum arată vedeta nemachiată

22.837

Loredana Groza surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale extravagante, atât pe scenă, cât și pe rețelele sociale.

Tot timpul aceasta este aranjată și poartă tot felul de ținute decoltate. De asemenea, accesorii strălucitoare nu lipsesc din garderoba artistei.

Ei bine, de curând, vedeta și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare complet nemachiată. Nu este exclus ca solista să fi luat această decizie după ce unii dintre internați au criticat-o pentru aspectul fizic.

Loredana Groza își dorește să pună capăt răutăților din partea internauților care o acuză că are operații estetice, așa că s-a pozat nemachiată la cei 51 de ani ai săi.

Nu de puține ori, cântăreața a mărturisit că nu are nicio intervenție estetică la față și a susținut că aspectul său se datorează unui stil de viață sănătos.

În această dimineață, artista s-a afișat pe Instagram complet nemachiată, astfel că internauții au avut ocazia de a o vedea cum arată, de fapt. În imagine se poate observa că Loredana Groza are un ten lipsit de imperfecțiuni, cu un aspect extrem de fresh.

Totuși, internauții nu s-au putut abține și i-au complimentat, ca de fiecare dată, și decolteul generos. De asemenea, aceștia au remarcat și abdomenul bine lucrat la sală.

„Al tău buna dimineața..????????????
#loriland #LG #”, a scris aceasta la descrierea imaginii de pe Instagram.

„Cam sexy poza asta Loredana, nu?; Neața bună și frumoasă ca tine ????; Buna dimineața, frumusețe de femeie!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii vedetei.

Loredana Groza și-a șocat marea comunitate de pe rețelele de socializare în momentul în care a postat o fotografie cu ea, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea.

Ei bine, cu un spirit de observație foart bun, fanii au observat un detaliu destul de rușinos! Iată ce se vede în imagine cântăreței! Loredana Groza s-a pozat întinsă pe pat, dar un detaliu rușinos a fost observat imediat.

Cei care o urmăresc pe Loredana Groza pe site-urile de socializare sunt obișnuiți cu ipostazele incendiare în care se fotografiază în ultima perioadă artista, însă acum au fost cu adevărați uimiți. Ei bine, nu! Nu este vorba despre ținuta sexy și modul în care s-a pozat întinsă în pat, ci despre faptul că fanii au fost foarte atenți și au observat ceva destul de rușinos. Mai exact marea comunitate de care se bucură în mediul online, a observat cum artista și-a photoshopat excesiv posteriul.

De asemenea, au ținut să comenteze că diferența este una foarte mare între posteriorul ei în fotografia postată recent, întinsă în pat, pe lângă pozele în picioare pe care le-a afișat în ultima perioadă.

Loredana Groza, despre intervențiile estetice

De-a lungul timpului, Loredanei Groza a primit o mulțime de critici referitoare la aspectul său fizic. Mulți sunt de părere că aceasta a apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și îmbunătăţi înfățișarea, dar cântăreața neagă cu vehemență că ar avea vreo intervenție estetică.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a spus Loredana Groza la un post de televiziune.

De asemenea, vedeta a mai fost criticată și pentru că ar încerca să o copieze pe Madonna. Mulți sunt de părere că aceasta poartă ținute mult prea sexy care nu sunt potrivite vârstei sale.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!