Anunțul Cleopatrei Stratan după doi ani de relație cu Edward Sanda.

613

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit doi ani de când sunt împreună Cei doi tineri artiști au trecut, în ultimele luni, prin câteva schimbări importante în viața oricărui om, ceea ce i-a legat și mai mult. Aniversarea celor doi ani de când au devenit un cuplu i-a găsit la fel de îndrăgostiți.

Anunțul Cleopatrei Stratan după doi ani de relație

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit un cuplu în urmă cu doi ani, pe data de 11 februarie. Anul acesta, cei doi tineri au avut o aniversare specială a cuplului lor, pentru că nu mai sunt doar iubiți, acum ei sunt soț și soție. În vara anului 2021, fiica lui Pavel Stratan și Edward Sanda au făcut și cununia civilă și pe cea religioasă.

În ziua aniversării cuplului lor, Cleopatra a postat pe Instagram un mesaj emoționant dedicat soțului ei. Se pare că nimic nu s-a schimbat în rău între ei din ziua în care au decis să devină un cuplu și până în prezent. Dimpotrivă, totul este mai frumos și mai armonios pentru cei doi îndrăgostiți.

Azi împlinim 2 ani din ziua în care suntem împreună! Edward Sanda, ești și vei fi toată viața sufletul meu pereche, omul alături de care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață, iar iubirea ta este definiția fericirii mele! Te iubesc!, a scris Cleopatra pe Instagram.

Imediat Edward Sanda i-a răspuns la postare și i-a spus că o iubește infinit. Și fanii celor doi au reacționat la scurt timp după ce Cleopatra a postat declarația de iubire pentru soțul ei. Peste 24.000 de oameni au apreciat postarea și i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună

Cei doi și-au dorit foarte mult să se căsătorească și părinții lor le-au fost alături. Imediat după ce a terminat clasa a XII-a și a susținut examenul de Bacalaureat, Cleopatra și Edward s-au mutat împreună în București. Până atunci au tot făcut naveta, dar din momentul în care s-au stabilit în Capitală, sunt de nedespărțit.

Cleopatra a decis să amâne înscrierea la facultate și să se axeze pe cariera muzicală. Atât ea, cât și soțul ei sunt foarte bine cotați pe piața muzicală din România, au o piesă împreună și lucrează la noi proiecte.

Recent, Edward Sanda a făcut un anunț pe rețelele de socializare, care i-a uimit pe internauți. Acesta a organizat o sesiune de întrebări, pentru a sta de vorbă cu urmăritorii săi. Astfel că mulțimea de fani l-a luat la întrebări pe artist, iar prima întrebare a fost când o să vină pe lume primul lor copil.

Fără a se ascunde, Edward le-a explicat că nu se știe momentul când vor deveni părinți, dar că își doresc foarte mult o fetiță. Fanii au fost în extaz în momentul în care au aflat acest lucru.

Tot în cadrul sesiunii de întrebări organizate pe pagina de Instagram a artistului, fanii au fost curioși dacă Cleopatra Stratan și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu artistul.

Edward a spus că celebra cântăreață a preferat să-și păstreze numele ei. „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze pe al ei pentru că este artistă și așa o știe toată lumea! Oricum nu e important aspectul ăsta pentru noi!”, a declarat Edward Sanda.

Edward Sanda se declară un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. La vârsta de 24 de ani a realizat multe lucru, având o carieră de succes. În vara anului trecut s-a căsătorit cu iubita lui, Cleoptra Stratan, realizând că artista este femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Cei doi au mers în luna de miere pe plaja însorită din Santorini. Deși se spune că unele relații se schimbă după căsătorie, se pare că în cazul celor doi, totul devine din ce în ce mai frumos.

”Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic. Zilnic ne spunem lucuri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul.

Suntem foarte îndrăgostiți de noi! Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme!”, a spus Edward despre soția sa.

De asemenea, tatăl artistei, Pavel Stratan este foarte fericit pentru fiica sa. Artistul a vorbit despre căsătoria Cleopatrei într-un interviu, mărturisind că nu a fost surprins când a fost anunțat că aceasta vrea să se căsătorească.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!