Și Raluca Pastramă este însărcinată pentru a treia oară? Fosta lui Pepe s-a afișat cu o burtică suspectă!

12.111

Fosta soție a lui Pepe este însărcinată? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tururor, asta după ce Raluca Pastramă s-a afișat pe rețelele de socializare cu o burtică suspectă, însă nimeni nu a oferit detalii despre o posibilă sarcină.

Asta da surpriză! Și Raluca Pastramă este însărcinată? Fosta lui Pepe s-a afișat cu o burtică suspectă!

Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorțul cu tatăl copiilor săi, Pepe. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate și sunt pregătiți pentru un nou capitol din viața lor. Pepe și noua lui iubită, Yasmine Osy urmează să devină părinți, asta după ce cântărețul a făcut anunțul în timpul unui concert.

Raluca Pastramă va fi din nou mamă? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, asta după ce fosta soție a lui Pepe s-a afișat cu o burtică suspectă de gavidă pe rețelele de socializare. Din imaginile postate putem observa că vedeta poartă o ținută largă, însă mai multe detalii o dau de gol în privința unei sarcini.

Raluca Pastramă este însărcinată! Fosta soție a lui Pepe iubește din nou și se pare că în câteva luni va apărea rodul iubirii dintre brunetă și partenerul ei. Ironia sorții face ca fosta lui Pepe să fie însărcinată în același timp cu actuala iubită a cântărețului.

Raluca Pastramă va deveni mamă pentru a treia oară

Este vestea zilei în showbiz-ul românesc. Chiar dacă susține că nu vrea să fie subiect de presă, Raluca Pastramă continuă să fie în atenția publicului și după divorțul de Pepe. Într-un video de la o aniversare în familia Pastramă, Ralucăi i se zărește burtica de gravidă. Contactată de jurnaliști, fosta soție a lui Pepe a confirmat jurnaliștilor că într-adevăr, așteaptă un copil.

Raluca Pastramă este însărcinată. Fosta soție a lui Pepe va deveni mamă pentru a treia oară

Raluca va deveni mamă pentru a doua oară. Ea mai are două fetițe din căsnicia cu Pepe. Acum, frumoasa brunetă se iubește cu Ibrahim și spune că este foarte fericită. Iată ce a declarat pentru Cancan despre a treia sarcină:

Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă, a declarat Raluca Pastramă pentru Cancan.

Dacă în urmă cu câteva zile, Pepe a făcut anunțul că va fi tată de băiat cu noua lui parteneră, Yasmine Ody, se pare că și fosta soție a lui Pepe este însărcinată, însă cu o fetiță.

Raluca Pastramă a confirmat că este însărcinată, asta după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă, iar fanii erau curioși dacă va fi din nou mamă.

În urma mariajului eșuat cu Pepe, Raluca Pastramă are două fetițe, pe Maria, dar și pe Rosa, iar acum vedeta va fi mamă din nou de fată. Vedeta va aduce pe lume cel de-al treilea copil în scurt timp.

Raluca Pastramă are o nouă relație

Raluca Pastramă iubește din nou, asta după ce a divorțat de soțul ei, Pepe, iar acesta și-a asumat relația cu Yasmine Osy. Cântărețul va deveni tată pentru a treia oară, iar iubita lui va aduce pe lume un băiețel peste trei luni.

Raluca Pastramă își dorește să nu mai apară în lumina reflectoarelor, iar viața personală să o țină departe de ochii curioșilor, așa că nu a oferit detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!