Medicul Monica Pop, către dr. Valeriu Gheorghiță: ”Vă dați seama ce spuneți? Îi dați înainte cu vascinarea! Cum adică imunitatea naturală nu e acceptabilă?”

3.036

Medicul Monica Pop a lansat critici dure la adresa doctorului Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Pop îi cere medicului Valeriu Gheorghiță să explice de ce imunitatea naturală nu e bună și îi dă ”înainte cu vascinarea” împotriva coronavirusului.

Monica Pop îi solicită colonelului Gheorghiță statistici prin care să probeze ceea ce afirmă.

„ALTĂ PANICĂ?

Dle Dr. Gheorghiță, ASUMATI-VĂ!!! CUM ADICA IMUNITATEA NATURALĂ NU E ACCEPTABILĂ??!! CUM PUTETI SPUNE ASA CEVA CIND SE STIE CĂ E CEA MAI EFICIENTĂ MODALITATE DE IMUNIZARE??!!

NU CRED CA UN MEDIC INFECTIONIST POATE FACE O ASEMENEA AFIRMATIE!!! NU PRECIZATI LA CE PACIENTI VA REFERITI, ÎI DATI INAINTE CU VASCINAREA!!!

NU E CLAR CA S-AU ÎMBOLNAVIT F MULTI VASCINATI ? STITI CITI DIN CEI CARE AU AVUT ÎNAINTE BOALA ,FARA VASCIN, ( UNII NICI NU L-AU APUCAT)S-AU REINFECTAT??!! STIU CA MULT MAI PUTINI!!! VIRUSUL E ACELASI! DAR, DACA DVS STITI ALTCEVA, VREM PROCENTE OFICIALE ( NU CONTRAFACUTE) SI.. ASUMARE!!! Dar SI RASPUNDERE!!!

Spune Dr. Gheorghită ca boala asta are risc cardio-vascular si la 1 an dupa vindecare?! Cine si cind a avut timp sa constate??!! Exista statistici ? Sa le vedem! Care e procentul? S-a constatat ca riscul cardio e mai mare la cei care au avut covid fată de riscul obișnuit, al celor care au boli si factori favorizanti??!!

Deci : Ff multi vascinati au facut boala, unii inainte dar cei mai multi, după! Deci, TOTI care au avut boala au risc se avc, infarct, etc???!!! Iar daca se spune ca toti au avut sau vor face boala, TOTI au risc dupa vindecare??!! CUM ADICĂ IMUNITATEA NATURALA NU E ACCEPTABILĂ???!!! VA DATI SEAMA CE SPUNETI??!!”, este mesajul Monicăi Pop.

Monica Pop, tratament pentru creșterea imunității: Aproape toată populația are deficit de Vitamina D3
Redăm mai jos, în integralitate, recomandarea medicului Monica Pop:

„Tratament pentru creșterea imunității și profilaxia îmbolnăvirii
Vitamina A

– 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluție de Vit A) 1 lună.

Vitamina D3

– foarte, foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi. Apoi doza constantă, permanent.

Isoprinosine
– 3 pe zi 1 flacon, repetat la 6 luni.

Vitamina C
– 500 mg 1 la 2 zile, nu mai mult. Grijă mare la cei cu litiază renală.

Continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, PERMANENT. Și, anual măcar (dacă nu la 6 luni) faceți o determinare. Valori normale 30-100.
Aproape toata populatia are deficit de Vitamina D3 și astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitați să mâncați o proteină înainte de a ieși din casă (ou, brânză, șuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în “acțiune”!

Astfel, șansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a scris Monica Pop.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!