Cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin. Președintele rus a încercat să le țină cât mai ascunse

6.070

Cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin, Maria și Katerina. Președintele Rusiei a încercat pe cât posibil să le țină ascunse de public.

Vladimir Putin are o viață care bate filmul. Fost ofițer KGB, liderul de la Kremlin a încercat pe cât posibil să își păstreze cât mai ascunsă familia și mai ales pe cele două fiice ale sale, Maria și Katerina.

Președintele Rusiei are două fete din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord, Lyudmila Shkrebneva. În ultimii ani, acestea au intrat în vizorul presei și astfel au început să apară tot mai multe informații despre ele.

Cine sunt şi cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin. Președintele rus s-a căsătorit cu o însoțitoare de bord.

Vladimir Putin și-a pus în cap toată planetă după invazia din Ucraina. De altfel, toată viața liderului de la Moscova este o adevarată aventură parcă desprinsă din filme.

Totuși, pe lângă lupta sa cu Occidentul, președintele rus are și o viață personală. În 1983 s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva. Cei doi se cunoscuseră la Leningrad, actualul Sankt Petersburg. Lyudmilaera era însoțitoare de bord pentru filiala Aeroflot din Kaliningrad. La doar doi ani după căsătorie apare prima lor fată.

Fiica cea mare a lui Putin s-a născut în 1985

Fiica cea mare, Maria Vorontsova, s-a născut în anul 1985, în Leningrad. Un an mai târziu a venit pe lume și Katerina Tikhonova.

Katerina s-a născut în Germania, unde Putin se mutase din cauza slujbei sale în KGB. Președintele rus revine împreună cu familia sa la Moscova, în 1996. Cele două fete au studiat în primii ani în cadrul unei școli în limba germană.

Vladimir Putin devine președintele Rusiei în 1999. Cele două fiice sunt nevoite să studieze sub identități false

După ce Vladimir Putin a devenit președinte interimar al Rusiei, cele două fiice ale sale au beneficiat de profesori privați și au studiat doar acasă. Ulterior, ambele fiice ale liderului de la Moscova au urmat studii superioare însă sub identități false.

Maria Vorontsova a început școala la Dresda după care a continuat studiile într-un gimnaziu german din Sankt Petersburg. A frecventat și cursurile unei școli cu profil german din Moscova, o unitate de învățământ aflată într-o strânsă legătură cu Ambasada Germaniei la Moscova și unde învățau copiii diplomaților.

În schimb, Katerina Tikhonova a urmat studii orientale. Aceasta nu a fost interesată deloc de politică și și-a urmat visul de a ajunge acrobat. Ca dansatoare de rock’n’roll, a terminat pe locul cinci la Campionatul Mondial din 2013, din Elveția.

Cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin

În prezent, Maria este medic endocrinolog și cercetător și locuiește în Moscova. Ea este căsătorită cu olandezul Jorrit Faassen, cu care ar avea un copil. Chiar președintele Rusiei a recunoscut că este bunic, într-un interviu din 2017.

De cealaltă parte, Katerina Tikhonova conduce în prezent compania Innopraktika la Universitatea de Stat din Moscova. Ea s-a căsătorit cu miliardarul rus Kirill Shamalov în 2013, însă au divorțat după doar cinci ani de căsnicie.

Putin ar mai avea o fiică?

De-a lungul timpului, au apărut mai multe speculații cu privire la copiii lui Vladimir Putin. Liderul rus ar avea o a treia fiică din relația sa amoroasă cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, născută în Uzbekista. Toate aceste informații n-au fost însă confirmate.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!