ADDA: “Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul, mi se zbat mușchii”. Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

6.887

Adda și-a îngrozit recent marea comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare, asta după ce a făcut numeroase confesiuni îngrijorătoare despre starea ei de sănătate.

Ce se întâmplă cu artista în aceste momente, după ce în urmă cu o săptămână a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella.

Adda a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook că a fost diagnosticată greșit. Mai bine de un an s-a crezut că are o afecțiune a pielii, că are toleranță la histamină, însă diagnosticul e altul. Adda a dezvăluit că suferă de Borelioza și Bartonella, două afecțiuni care pot fi transmise de țânțari, căpușe, ploșnițe sau alte animale, spune ea.

Artista are acum grijă la alimentație, bea mai multe lichide și ia pastile, suplimentele alimentare recomandate de medici. Din păcate, starea ei nu e tocmai bună, dar e optimistă, știe că vor urma vremuri mai bune.

Adda, dezvăluiri terifiante despre starea ei de sănătate

Îndrăgita artistă se luptă în aceste momente cu diagnosticul pus de către medici, după ce mai bine de un an s-a tratatat de o boală pe care nu o avea, tot la îndemnul cadrelor medicale.

Ei bine însă, după ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor o perioadă, cântăreața a venit cu o serie de dezvăluiri terifiante despre cum se simte.

“Nu îi place lui Gogutz (n.r. – boala ei) că beau peste 3 litri de lichide pe zi. Nu îi place ce mănânc și nici ce suplimente iau. Așa că moare ușor. Când încep medicamentele o să plângă după mă-sa. Promit!”, a scris Adda pe Instagram.

Borelioza și Bartonella sunt cele două diagnotice pe care medicii i le-a pus recent, astfel că în aceste momente, după ce Adda a început să urmeze un tratament prin care să omoare bacteriile din corpul ei, durerile și-au făcut simțită prezenta mai puternic ca niciodată.

“Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău”, le-a mărturisit Adda fanilor de pe rețelele de socializare.

Totodată, cântăreața s-a fotografiat langa cutiile cu pastile și le-a arătat tuturor cum se tratează.

Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Fanii au fost luați prin surprindere și complet îngrijorați când au văzut declarațiile terifiante ale artistei, însă Adda nu a lăsat loc de interpretare și le-a povestit că, deși sună dubios, aceste dureri îi aduc zâmbetul pe buze.

Mai exact, îndrăgita cântăreața le-a povestit că aceste simptome și dureri sunt, de fapt, dovada că bacteriile cu care se confuntă încep să se distrugă, asta fiindcă nu suportă ritmul de viață sănătis pe care-l are în aceste momente.

“Mă simt binecuvântataă că am aflat. Mă simt iubit așa cum nu s-a mai întâmplat până acum și asta pentru că sunteți aici. Am avut zile mai bune, dar sunt ok. (…) E semn bun.

Adda a mărturisit pe rețelele de socializare că se va retrage din spațiul public pentru începerea tratamentului, care este unul agresiv și de lungă durată.

„La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda treversează o perioadă extrem de grea, asta deoarece inflamația provocată de cele două boli grave, Borelioza și Bartonella, s-a agravat și ajuns până la nivelul creierului, problemele de sănătate fiind descoperite destul de târziu de către medici.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!