VIDEO Anonymous susţine că a „spart” mai multe canale TV din Rusia pentru a transmite imagini cu invazia din Ucraina

3.123

Reteaua de hackeri Anonymous susţine că a „spart” mai multe canale TV din Rusia pentru a transmite imagini cu invazia din Ucraina.

Într-o postare pe Twitter, Anonymous a anunțat că a piratat posturi precum Russia 24, Channel One și Moscow 24, pe lângă serviciile rusești de streaming Wink și Ivi.

Organizația de hackeri Anonymous a anunțat sâmbătă seara că a atacat site-ul FSB, principalul serviciu de informații al Rusiei, moștenitorul KGB. Site-ul nu poate fi accesat, iar căutările pe internet arată acum că nu mai există.

Organizația de hackeri Anonymous a anunțat sâmbătă seara că a atacat site-ul FSB, principalul serviciu de informații al Rusiei, moștenitorul KGB.

Site-ul nu poate fi accesat, iar căutările pe internet arată acum că nu mai există.

Hackerii din grupul Anonymous au declarat „razboi cibernetic” Rusiei si presedintelui Vladimir Putin dupa invazia rusa in Ucraina.

Gruparea de hackeri Anonymous a revendicat și un atac cibernetic care au paralizat la sfârsitul lunii februarie site-urile mai multor media ruse, printre care şi ale celor două agenţii de presă de stat.

Timp de câteva minute, site-urile agenţiilor de presă de stat TASS şi RIA Novosti, al cotidianului Kommersant, al ziarului pro-Kremlin Izvestia şi al revistei Forbes Russia au afişat un mesaj care cerea “încetarea” invaziei ruse din Ucraina.

“În câţiva ani, vom trăi ca în Coreea de Nord. De ce avem nevoie de asta? Pentru ca Putin să ajungă în cărţile de istorie? Nu este războiul nostru, aşa că să ne oprim!”, se arăta în mesaj.

Un hacker anonim a spart canalele de televiziune din Rusia și a transmis imagini cu ce se întâmplă în aceste momente, de fapt, în Ucraina, pentru a se face dreptate.

Mai multe canale de televiziune rusești au fost sparte de către un hacker anonim, care a transmis imagini cu ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina, pentru a scoate adevărul la iveală.

Videoclipul a devenit viral în scurt timp pe Reddit și a adunat reacții de aprecieri față de hackerul care a transmis imaginile de răz.boi.

Imaginile transmise de hacker pe canalele de televiziune rusești îi înfățișează pe refugiații ucraineni triști, abătuți, incapabili să își ajute țara.

Pe un alt canal, au fost transmise imagini cu un bărbat care își ia la revedere de la fiica lui, pe care trebuie să o abandoneze pentru a pleca la răz.boi.

Alt canal ilustrează întregi zone din Ucraina cuprinse și distruse de flă.cări, ucraineni strânși toți într-o cameră de mansardă destul de mică, alături de copii, fără paturi pe care să poată dormi, iar următorul canal arată blocurile din Ucraina distruse de ata.curile armatei ruse, cu ra.chete. Toate aceste imagini au fost transmise în semn de solidaritate pentru coșmarul prin care trece Ucraina în aceste momente din cauza războ.iului lansat de președintele rus Vladimir Putin.

Internauții sunt recunoscători față de hacker și se bucură pentru faptul că se face dreptate pentru ucraineni prin intermediul transmiterii a ceea ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina și pe canalele rusești. „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe acești hackeri care expun ceea ce se întâmplă cu adevărat”, „Ce bine pentru ei”, „Să sperăm că nu vor recupera canalele prea ușor”, au fost câteva dintre reacțiile internauților, față de videoclipul postat pe Reddit.

Grupul de hackeri Anonymous a precizat că atacurile asupra Guvernului rus nu vor înceta până când Putin nu va respecta drepturile fundamentale ale omului. Ba chiar mai mult de atât, hackerii anunță cele câteva site-uri doborâte reprezintă ceva infim față de ceea ce ar putea să urmeze, dacă Putin nu pune punct războiului sângeros din Ucraina.

”Vom continua atacurile împotriva guvernului rus până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului pe care toată lumea le merită. Invadarea Ucrainei arată că regimul pe care-l conduci nu are respect faţă de drepturile omului. Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii. Câteva site-uri doborâte este doar începutul, curând vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii. Mulţi dintre ei, cei mai probabil, sunt rezidenţi ai ţării tale. Secretele tale s-ar putea să nu mai fie în siguranţă”, au precizat hackerii Anonymous pe Twitter.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!