Cine îl va elimina pe Vladimir Putin. Carmen Harra a prezis finalul războiului dintre Rusia și Ucraina.

15.742

Carmen Harra, previziunea finală despre război.

Carmen Harra vine cu noi previziuni despre conflictul ce se desfășoară nu departe de granițele noastre. Clarvăzătoarea a dat verdictul final în ceea ce privește războiul dintre Ucraina și Rusia.

Aceasta susține că zilele lui Vladimir Putin sunt numărate. Se pare că liderul rus o să fie elimina, iar poporul pe care îl conduce se va ridica împotriva lui. După ce a anunțat că războiul dintre Rusia și Ucraina urmează să se întâmple, Carmen Harra iese în față cu noi preziceri despre deznodământul acestuia.

Carmen Harra a prezis finalul războiului dintre Rusia și Ucraina. Cine îl va elimina pe Vladimir Putin

Clarvăzătoarea i-a asigurat pe toți că liderul rus urmează să pice și să își piardă putere. Mai exact, aceasta a declarat că sunt doi oameni care urmăresc să îl elimine pe Vladimir Putin.

De asemenea, Carmen Harra a mai dezvăluit că liderul rus nu o să mai fie susținut de populație și chiar oamenii din țara pe care o conduce se vor ridica împotriva lui.

„Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei”, a declarat clarvăzătoarea.

Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor.”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, despre războiul dintre Rusia și Ucraina

Carmen Harra a vorbit despre tot ce se întâmplă acum încă de dinainte de a începe conflctul. Aceasta a avertizat încă de la început că Rusia va ataca dur Ucraina, însă a precizat că acest lucru îl va costa scump pe Vladimir Putin, care o să fie dat jos din funcția de conducere.

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare.

Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte”, a declarat Carmen Harra.

Celebra prezicătoare a spus că președintele Statelor Unite ale Americii nu „are puterea politică pe care ar trebui să o aibă”.

,,Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. De fapt, Biden este foarte contestat în America. Va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el.”, a mai menționat Carmen Harra.

Carmen Harra a prezis încă din anul 2021 că anul acesta va fi unul greu, cu război și neînțelegeri de ordin politic. Vor fi răsturnări de situație care vor avea urmări grave la nivel mondial.

,,Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța. De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte.

Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație etc.”, a spus Carmen Harra.