Palatul lui Vladimir Putin, cel mai bogat om din lume. Costă un miliard de euro și este de 39 de ori mai mare decât statul Monaco

4.402

Palatul lui Vladimir Putin costă un 1 miliard de euro și are suprafață colosală. Se pare că este de 39 de ori mai mare decât statul Monaco. Dezvăluirile făcute în ultimii ani i-au făcut pe mulți să creadă că liderul de la Kremlin este, de fapt, cel mai bogat om din lume.

Navalnîi și echipa lui i-au stat mereu ca un ghimpe în coastă lui Putin. Oamenii opozantului au reușit, în cele din urmă, să dea publicității o serie de imagini halucinante cu palatul uriaș al acestuia.

În presa internațională au apărut sute de fotografii și filmări cu locul demn de cel mai bogat om din lume. Clădirea absolut somptuoasă dispune de un teren în jurul său pe măsură. Se pare că ar fi costat în jur de 1,3 miliarde de dolari, potrivit eNews24.ro.

Se întinde pe o suprafață totală de 17.691 de metri pătrați, în apriere de Gelendzhik, la Marea Neagră. Cheltuielile pentru acest loc fabulos au fost realizate cu ajutorul oligarhilor ruși din anturajul lui Putin, care sunt protejați de acesta în schimbul banilor,

Conform declarațiilor lui Navalnîi, se pare că pe lângă palat, pe terenul deținut de președintele rus se mai găsesc un port, o biserică, garduri de securitate, o cramă, o piscină, o sală de sport, un teatru, punct de control, un patinoar pentru hochei pe gheață și chiar și un aquapark.

În momentul în care au fost făcute publice toate aceste informații, Kremlinul a negat cu vehemență tot. Însă, nu ar fi pentru prima oară cânt Putin face tot ce îi stă în puteri ca să își ascundă secretele.

Alina Kabaeva, amanta lui Vladimir Putin, a rupt tacerea

Desi a incercat sa-si tina ascunsa viata personala, de-a lungul timpului s-au aflat amanunte picante din viata presedintelui Rusiei. Vladimir Putin are o relatie de mai multi ani cu o gimnasta din Rusia, Alina Kabaeva, care nu a mai fost vazuta in public de mai bine de doi ani, de cand au aparut zvonuri ca ar fi nascut doi baieti gemeni intr-un spital din Moscova.

In urma cu sase luni, Alina Kabaeva a iesit in public si le-a transmis ginmastelor ruse că sunt ”pregătite să câștige” pentru țara lor la Jocurile Olimpice. Declarația sa, făcută prin intermediul Federației ruse de gimnastică, a venit la câteva zile după ce fanii s-au plâns că nu o pot contacta pe ”dispăruta” Kabaeva de ziua ei de naștere.

Alina Kabaeva, nascuta pe 12 mai 1983 in Toshkent, Republica Sovietică Socialistă Uzbekă, URSS este o gimnastă olimpică rusă, precum și politiciană, deputat în Duma de Stat între 2007 și 2014.

Kabaeva deține un trust media, National Media Group, cu publicații și posturi de televiziune, care îi aduc un venit de 8 milioane de lire sterline pe an, consemnează Mirror.co.uk. Alina Kabaeva este o gimnastă olimpică rusă, precum și politiciană, deputat în Duma de Stat între 2007 și 2014. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media.

Acest imperiu mediatic include posturile de televiziune REN-TV și Piatîi Kanal, cotidienele „Izvestia“ și „Tvoi Den“, precum și postul de radio Ruskaia Slujba Novostei. NMG deține de asemenea pachetul de control al acțiunilor principalului post de televiziune Pervîi Kanal.

De curând, deși nu a apărut în nicio poză sau filmare, Alina Kabaeva a transmis un mesaj echipei feminine de gimnastică. ”Sunt foarte bucuroasă că ne-am reîntors la viața pe care o aveam, cu antrenamente, competiții, turnee și Jocuri Olimpice.

De mai bine de 10 ani, gimnasta Alina Kabaeva apare în presa de peste ocean și unele surse din Rusia, drept „iubită”, „amantă” sau „soție” a președintelui Vladimir Putin. Mai mult de atât, se vehiculează că cei doi ar avea împreună doi sau trei copii. Aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate sau infirmate de niciunul dintre cei vizați. Gimnasta duce în mare parte, o viață retrasă, iar aparițiile ei publice sunt din ce în ce mai rare în ultimii ani.

Recent însă, sportiva olimpică, Alina Kabaeva, a fost de acord să ofere un interviu pentru un post TV din Rusia. Aceasta a comentat scandalul de la „Olimpice” după ce sportiva din Israel, Linoy Ashram, (22 de ani) a cucerit medalia de aur la gimnastică ritmică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în detrimentul rusoaicei Dina Averina (22 de ani), eveniment ce a cauzat un scandal de amploare.

La fel ca delegații ruși și comitetul olimpic rusesc, Alina Kabaeva este de părere că a avut loc o mare nedreptate. „Dina Averina a evoluat perfect. (…) Nu a scăpat nimic pe jos, așa cum a făcut-o adversara ei. (…) După ce Averina a executat totul perfect, fără greșeli, jurații s-au gândit asupra notei, 6 minute, pe când în acest tip de sport, dacă faci totul fără greșeli, aștepți 1-2 minute. Acest lucru vorbește despre faptul că jurații calculau notele și nu doreau ca Averina să o învingă pe gimnasta israeliană”.

Despre faptul că Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, ar forma un cuplu au apărut zvonuri încă în 2001, după care a existat o perioadă de „liniște”, iar în 2008 discuțiile au izbucnit din nou. „Moskovskii korespondent” scria despre o posibilă viitoare nuntă, asta deși președintele încă mai era căsătorit cu Liudmila Shkrebneva. Ulterior, publicația „Moskovskii korespondent” a fost închisă, iar Putin a divorțat oficial abia în 2013.