Bomba momentului! Vladimir Putin, mort în urmă cu câțiva ani și înlocuit cu o sosie? Ce spune fosta soție a președintelui rus

26.070

Este oare Vladimir Putin mort? Fosta lui soție a dezvăluit un anunț șocant pe data de 15 martie 2015. Ludmila Aleksandrova mărturisește că liderul ar fi fost înlocuit cu o sosie!

Este Vladimir Putin mort? Fosta lui soție a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă. Acesta ar fi fost înlocuit cu o sosie după ce ar fi decedat.

Războiul declanșat de către liderul rus, Vladimir Putin a băgat sperieți în toată Europa. Unii oameni se întreabă dacă fosta lui soție, Ludmila Aleksandrova spune adevărul.

Pe data de 15 martie 2015, aceasta a dezvăluit cum că Vladimir Putin a decedat. Însă, ce a mai mărturisit Liudmila e de-a dreptul halucinant! Fosta soție a președintelui a spus că după moartea liderului de la Kremlin, acesta ar fi fost înlocuit cu o sosie.

Fosta soție a lui Vladimir Putin susține că acesta a murit

Toată disputa ar fi pornit într-o noapte. Acesta a purtat o discuție cu fiicele sale, a plecat de acasă și nu s-ar mai fi întors. Imediat după dispariția președintelui, Ludmila susține că a fost amenințată.

Aceasta a fost anunțată că președintele Rusiei a decedat și a fost sfătuită să tacă cu privire la acest incident. Liudmila a mărturisit că asasinarea soțului ei a fost una plănuită bine și ca la carte.

Multe sosii ar fi fost pregătite pentru a-i lua locul liderului rus. Cu toate acestea, liderul rus nu și-a mai făcut simțită prezența în public. Marii reprezentanți ar fi ascuns adevărul, ulterior spunând că liderul era grav bolnav.

Liderul rus a fost înlocuit de o sosie

În ceea ce privește căsnicia celor doi, se pare că Ludmila ar fi inventat divorțul. Ea a recurs la această metodă, deoarece nu ar fi suportat să trăiască alături de sosia fostului ei soț.

Se pare că marii politicieni ai lumii nu au trecut cu vederea și au observat că „noul” Putin este destul de diferit. Este adevărat faptul cum că mai mulți președinți de stat au avut sosii folosite atunci când erau expuși la un pericol major.

În momentul de față, nu au fost dezvăluite mai multe informații sigure cu privire la moartea acestuia. Se pare că marii politicieni nu sunt singurii care au văzut schimbări asupra lui Putin. Publicul larg a observat că președintele rus se comportă ciudat și are gesturi și trăsături diferite.

Ludmila Aleksandrova și Vladimir Putin au fost împreună 30 de ani. Cei doi au împreună două fete, pe Maria și pe Ekaterina, dar au divorțat.
Femeia a declarat mai demult că nu i-ar fi fost deloc ușor să-i fie parteneră. Ulterior, la ceva timp după despărțirea oficială, ea și-ar fi refăcut viața amoroasă și s-ar fi măritat cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani.

În 2016, revista Sobesédnik publicase un reportaj despre noua viață a Ludmilei Aleksandrova. Tot atunci, publicația străină confirma, într-o manieră indirentă, că femeia s-ar fi recăsătorit.

La acea vreme, au apărut niște documente legate de apartamentul ei din Sankt Petersburg. Astfel, lumea ar fi constatat că fosta soție a lui Vladimir Putin are alt nume de famile, și anume Ocheretnaya.

Se pare că Ludmila Aleksandrova și-a refăcut viața cu Artur Ocheretni. Idila dintre cei doi ar fi fost confirmată în martie 2017.

Aceștia ar fi fost surprinși de paparazzi pe străzile din Londra. El e mai tânăr cu 20 de ani decât ea și activează în lumea afacerilor. Bărbatul ar fi strâns o avere din vânzarea și cumpărarea de terenuri.

În plus, el nu ar fi străin de politica de la Kremlin, scrie libertateapentrufemei.ro. Acesta ar fi fost directorul companiei Art Show Centr, în perioada 2003 – 2008, care organiza diferite evenimente pentru partidul guvernamental Rusia Unită, pe care îl conducea președintele rus.

Mai demult, fosta soție a lui Vladimir Putin spunea că viața lângă el nu ar fi fost deloc una ușoară. Ludmila Aleksandrova susținea că liderul de la Kremlin ar fi dur, atât în viața personală, cât și profesională.

Femeia mai transmite că ar fi plâns din cauza hotărârilor lui, chiar și atunci când i-a adus pe lume pe cei doi copii ai lor, dând de înțeles că președintele rus ar fi fost foarte autoritar.

Într-o biografie a lui Vladimir Putin din 2002, fosta lui soție povestea că ar fi fost singură atunci când a născut pentru prima oară. Liderul rus i-ar fi chemat atunci un taxi pentru a o duce la spital. În tot acest timp, el ar fi fost la o călătorie de afaceri. În plus, Ludmila Aleksandrova mai relata că, deși ea și-ar fi dorit ca pe fiica lor să o cheme Natascha, Vladimir Putin i-ar fi „ordonat’ ca aceasta să se numească Maria, după numele mamei lui.